Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Beskrivelse

Saga Xpress fra OSO er en varmtvannsbereder på 300 liter som gir varmtvann tre ganger raskere enn normalt uten å bruke mer strøm. Dette fordi vannet beveger seg mellom øvre og nedre varmeelement og på den måten reduserer oppvarmingstiden betydelig. Varmtvannsberederen har høyere ytelse, tar mindre plass og passer fint for boliger som har behov for rask oppvarming av vann.

Spesifikasjoner:
- Mål: Ø580x1710 mm
- Kapasitet: 6-7 personer
- Temperatursetting: 75 grader
- UX-blandeventil med maksimal vannmengde på 0,7 liter/sek.
- Vekt: 51 kg
- Energiklasse: C
- 10 års garanti på den rustfrie trykktanken

Om OSO Saga:
SAGA er Norges mest solgte bereder gjennom flere tiår. Moderne og praktisk design skjuler alle rør og anslutninger. SAGA er enkel å installere med alle rørkoblinger på toppen og passer direkte som erstatning for OSO beredere fra 1980 uten endring av røropplegg. Blandeventilen nedjusterer utgående vanntemperatur og hindrer skoldingsfare. SAGA har markedets laveste varmetap i kombinasjon med høy lagringstemperatur for uslåelig ytelse og mer varmtvann.

OSO Saga Xpress varmtvannsbereder har mulighet for ettermontering av OSO CHARGE™ smart-styring på 200 liter og 300 liter, som automatisk varmer vannet når strømprisen er lavest. Alternativt kan ekstra ½” anslutning brukes til varmtvann-sirkulasjon eller hettvannsuttak.