Servantskap

Her finner du vårt utvalg av servantskap til badet fra kjente kvalitetsprodusenter som Vikingbad, Linn Bad og Laufen. Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis du trenger råd og tips for å velge riktig servantskap til ditt baderom.

421 produkter

Leter du etter servantskap? Da har du kommet riktig! Mange ønsker å ha et servantskap på sitt baderom for å kunne lagre ulike toalettartikler, håndklær eller annet utstyr for badet på en ryddig og estetisk tiltalende måte. Dette er særlig smart for mindre baderom. Underdelen er av den grunn en helt avgjørende bestanddel i baderomsinnredningen, og nettopp derfor har vi et svært rikholdig sortiment av servantskap her hos Rørkjøp.

Hos oss får du kjøpt underdeler til baderomsservanter fra en rekke ulike produsenter og i flere utførelser, som er tilpasset å være på et rom preget av høy fukt og varme. Et servantskap må også håndtere ekstra mengder fukt i forhold til de andre baderomsmøblene, ettersom skapdørene og de øvrige sidene er ekstra eksponert for søl fra servanten. Dette gjelder særlig om du har små tobente i huset.

Majoriteten av våre servantskap leveres fullt utrustet med servant, samt skuffer eller dørfront. De kommer også som oftest med hyller og øvrige knaggløsninger. Utover dette kan du i stor grad tilpasse bredde og høyde etter behov på mange av løsningene. Her finnes det et hav av finisher, farger og materialer. Bruksanvisning for rask og smertefri montering følger allltid med ditt produkt. Produsentens garanti følger også alltid med ditt kjøp, så du kan kjenne deg sikker på investeringen og ikke minst kvaliteten.

Når du skal bestemme deg for servantskap er det viktigste at du finner et som er tilpasset ditt tilgjengelige areal på badet. Når det er sagt vil det mest praktiske valget ofte være en romsligere vask med tilhørende skap om du har nok plass. Dette vil kunne gi deg mer spillerom, og ikke minst lagringsrom, i skuff- eller skapløsningen du velger for ditt servantskap. Dette kommer også an på hvor mange ting du vil oppbevare på badet. Og om du har muligheten til å tilpasse her, er også høyde et aspekt å tenke på, slik at det blir ergonomisk.

Et annet alternativ er selvsagt å kjøpe vaskeservanten separat. Valget du bør ta her kommer an på hvordan du vil innrede badet. Når du kjøper et servantskap med vask inkludert unngår du først og fremst å måtte gjøre to innkjøp. Derimot, om du har et blandebatteri som du ønsker skal matche vasken, kan det kjøpes separat.

Sjekk ut vårt rikholdige utvalg av servantskap for badet, og ta kontakt for en god baderomsprat med en av våre fageksperter!