Skuffeseksjoner og kommoder

Trenger du skuffeseksjoner eller kommoder til badet? Her finner du begge deler! Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis du trenger råd og tips for å velge riktig servantskap til ditt baderom.

52 produkter

Når det kommer innredning av badet ditt, er det mange ting du må huske på. En viktig beslutning er hvilken type skuffeseksjoner du ønsker. Det er mange forskjellige typer her, hver med sine egne fordeler og ulemper. Her vil vi dele alt du trenger å vite om skuffeseksjoner for baderom, slik at du kan ta den beste beslutningen for ditt hjem.

Det er tre hovedtyper av skuffeseksjoner for bad: toppmontert, bunnmontert og sidemontert

Toppmonterte skuffeseksjoner er festet til toppen av kommodeskapet. De er enkle å installere og gi et rent og elegant utseende. Imidlertid kan de være vanskelige å nå hvis skapet er høyt, og de tilbyr ikke så mye lagringsplass som de andre løsningene.

Skuffeseksjoner som er montert i bunnen er montert under benkeplaten. De tilbyr ofte mer lagringsplass enn de toppmonterte, men kan være vanskeligere å installere

Sidemonterte skuffeseksjoner er montert på siden av kommoden. De er enkle å nå og tilbyr rikelig med lagringsplass. Imidlertid kan de skape utfordringer med å åpne tilliggende skapdører, og de er ikke alltid så estetisk tiltalende som andre typer skuffeseksjoner

Det er altså mye å vurdere når du velger skuffeseksjoner for badet ditt. De viktigste aspektene du må huske på er hvor mye lagring du trenger og hvor enkle seksjonene er å få tilgang til. Skuffer med toppmontering er enkle å installere, men gir ikke så mye lagringsplass, mens løsninger med bunnmontering gir mer lagringsplass, samtidig som de kan være vanskeligere å installere.

Sidemonterte skuffeseksjoner er et godt kompromiss mellom disse to alternativene og tilbyr rikelig med lagringsplass og er enkle å nå. Uansett hvilken løsning du velger, må du sørge for at den tilfredsstiller dine behov både når det gjelder funksjon og stil.