Overskap bad

Her finner du vårt utvalg av veggskap til badet fra kjente kvalitetsprodusenter. Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis du trenger råd og tips for å velge riktig overskap til ditt baderom.

1 produkter

Overskap til bad er en flott måte å legge til lagring på badet uten å okkupere verdifull gulvplass. Men med så mange forskjellige alternativer på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilke som passer for deg. Funksjonalitet, materialvalg, bredde og høyde, og ikke minst pris er alle faktorer som er med å påvirke ditt valg.

Funksjonalitet

Det første aspektet du bør vurdere når du velger et overskap til ditt bad, er hvordan du har tenkt å bruke det. Trenger du mye lagringsplass for flere i familien, eller kan relativt små produkter her gjøre samme nytten? Leter du etter et overskap som passer sømløst inn i innredningen din, eller vil du ha noe som gir kontrast? Hvis du svarer på disse spørsmålene, kan du begrense valgene dine og finne det perfekte skapet for dine behov, til riktig pris.

Typer materialer

Dekkskap kan være laget av en rekke materialer, inkludert heltre, spon og glass. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å velge hva som er riktig for deg

Treskap er den mest populære typen skap fordi de er sterke og holdbare. Imidlertid kan de ligge høyt i pris, og de kan kreve mer vedlikehold enn andre typer.

Velger du sponplate som front er billigere enn massivt tre, men de er ikke så holdbare. Glassskap er veldig stilige, men de er også det skjøreste alternativet når du vurderer oppbevaringsplass.

Størrelse og form

Overskap for bad er tilgjengelig i ulik bredde og høyde. Du vil velge en størrelse som passer godt med resten av baderomsinnredningen og gir nok plass til at folk beveger seg fritt. Hvis du har et bad med lav takhøyde, kan det være lurt å velge små kabinett eller et skap som er jevnt montert mot veggen.

Husk: Små tilpasninger kan utgjøre stor forskjell for ditt baderom.

Pris

Overskap kan koste mellom 500 og 5000 NOK - eller mer, avhengig av størrelse, materiale og merke. Når du velger et skap for badet ditt, er det viktig å finne et som er innenfor budsjett slik at du ikke ender opp med å betale en høyere pris enn du har dekning for.

Overskap til ditt bad finner du hos oss

Det er mange ting du må vurdere når du vurderer kjøp av overskap til ditt baderom. Men ved å huske på disse tipsene, kan du være sikker på å finne det perfekte alternativet for hjemmet ditt. Hos oss finner du overskap til bad, med riktig funksjonalitet, format og pris. Våre produkter holder god kvalitet over tid, og vi leverer flere ulike design fra små og store leverandører.