-25% på seriene Innovent og Variant

Akkurat nå får du alle baderomsmøblene i serien Innovent og Variant fra FossBad til -25% rabatt hos din lokale Rørkjøp-rørlgger. Finn din lokale rørlegger her!

I tillegg får du -25% rabatt på ALLE vaskeromsmøbler!

Kampanjeperiode: 5.februar - 17.mars! 

Innovent

Innovent serien fra Fossbad har et tidløst design og er konkurransedyktig på både pris og kvalitet. Møbelserien er designet av Øystein Foss og produsert på Birkeland. Velg mellom en rekke størrelser, utforminger og grep/håndtak/knotter på dine møbler.

Variant

Variant er den største møbelserien fra Fossbad. Den inneholder servantskap fra 60 til 180 cm bredde. I tillegg en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder og veggkassett.

Vaskeromsinnredning

I et funksjonelt vaskerom er gode oppbevaringsmuligheter alfa og omega. Foss Bad sin kolleksjon av skap til vaskerom har ulike funksjoner og breddder; 40, 50, 60 og 80 cm. Seksjonene leveres ferdig sammensatt med løse fronter i utførelsene Hvit, Skygge og Sort matt. Skuffeseksjonene gjør det enkelt å holde orden og få oversikt på vaskerommet.

Nå leveres også vaskeromsinnredningen med skrog og front i samme utførelse med fritt håndtaksvalg.

Provence

Provence er den nyeste baderomsserien fra Foss, og er laget for deg som ønsker noe mer ut av badet. Provence er skuffebasert og vegghengt. Den gir det lette nordiske uttrykket, samtidig som den har pondusen til den mer tidløse og luksuriøse Provencalske stilen.

Vita

Vita er en serie funksjonelle baderomsmøbler som passer perfekt inn på mindre baderom. Vita-serien finnes i flere forskjellige utførelser: Eik struktur, sort eik, hvit og feelgood utførelse i 35, 40 og 50 cm bredde.