Slik ble badet oppgradert på én dag

Oppgradere badet
Det tok Rørkjøp-bedriften Røyken og Hurum Entreprenør én dag å oppgradere dette badet i Drammen.

Foto: Rørkjøp

Har du et lite bad? Se hvordan vi oppgraderte dette badet på én dag!

Innredning og oppgradering av et lite bad kan være en utfordrende med tanke på plass, men det trenger ikke koste skjorta å oppgradere badet.

Eierne av dette badet har byttet ut alt, utenom toalettet, og har brukt ca. 50.000 kr på oppgraderingen.

Arbeidet er utført av Rørkjøp-bedriften Røyken og Hurum Entreprenør.

Arbeidet er utført av Rørkjøp-bedriften Røyken og Hurum Entreprenør.

Foto: Rørkjøp

Det ble satt inn nytt servantskap og dusjkabinett.

Foto: Rørkjøp

Slik ble det ferdige badet.

Foto: Rørkjøp

Tips ved oppgradering av bad

Godt lys på badet

På små bad er god belysning ekstra viktig, fordi et godt opplyst rom skaper større romfølelse enn et mørkt rom. Derfor bør du ha flere lyspunkter som kan dimmes. Har du et vindu på badet, bør du utnytte dette mest mulig. 

Øk romfølelsen med speil

Speil gjør at rommet virker større, enten med et stort speil eller flere små. På dette badet ble det valgt å sette opp et speilskap. På den måten får eierne mer oppbevaringsplass og større romfølelse i en smekk.

Fargevalg på små bad

 Ved å velge lyse nyanser på både vegger og innredning øker romfølelsen. Hvis du ikke skal endre farger på veggene kan du velge å bytte farger på for eksempel håndklær og såpedispenser.

Dropp fliser på små bad

Fliser på veggene på små bad er praktisk, men gjør at rommet virker mindre fordi de tar mye oppmerksomhet. Flislegging bør derfor begrenses til dusjen og gulvet.

Mørke farger i taket

 Ved å male taket med en mørk og dyp farge, kan du visuelt “senke” taket. Mørk farge gjør at gir en illusjon av at taket kommer lenger ned, og at veggene flyttes lenger ut.

Smarte løsninger

Innred med smarte, kompakte og multifunksjonelle møbler. Finn praktiske oppbevaringsløsninger for å utnytte vanskelige områder. Unngå å plassere for mye langs veggene, det gjør at rommet virker mindre.

Få innredningen opp på veggen

Heng høyskap, hyller og lignende opp på veggen. Når det ikke står møbler på gulvet blir det lettere å rengjøre badet. Et annet tips er å la hyller være åpne, da dører vil ta mer plass. Det er også en fordel å montere et vegghengt toalett.