Nå får du sluk som ikke lukter – perfekt på hytta!

Pusser du opp bad eller vaskerom, er det mange valg som skal tas. Men sluket har du trolig ikke tatt stilling til. Dét burde du – iallfall hvis det gjelder våtrom som ikke benyttes daglig, eller du går for sorte detaljer. På et gjestebad / vaskerom eller badet på hytta, kan nemlig sluket lett tørke ut og gi sjenerende lukt. Det har Pipelife Norge løst med PILI2.

Det praktiske PILI2-sluket, fra Rørkjøpleverandøren Pipelife, ble faktisk utviklet av rørleggerne selv! PILI2 er mer justerbart enn tradisjonelle sluk, og kan enkelt tilpasses samtidig som gulvet legges, eller i etterkant. Praktisk for den som legger gulvet og kostnadseffektivt for deg. Men dét er ikke den eneste fordelen du ikke har tenkt over at du bør tenke på!

Sluk som ikke lukter når det tørker ut

Å rense sluket er en jobb man gjerne utsetter. PILI2 er derfor designet slik at det skal være svært enkelt å rengjøre. Men viktigst av alt; sluket kan leveres med en fjærbelastet «luktsperre» som sørger for at det ikke siver ut lukt fra avløpsrørene når vannet i vannlåsen fordamper og sluket tørker ut. Dette er ideelt på våtrom du ikke bruker daglig. PILI2 er dermed et egnet sluk-valg på hytta, i sommerhuset, annekset, på gjestebadet eller på vaskerommet.

 

PILI2 kan leveres med «luktsperre» og egner seg på hytta, i sommerhuset, annekset, på gjestebadet eller på vaskerommet, hvor sluket oftere «tørker ut».

Foto: Pipelife/Rørkjøp

Sluk – nå også med svart rist

Sluk har historisk sett vært et rent teknisk produkt, men Pipelife tilbyr nå enda flere valgmuligheter. Nyheten PILI2 kan nemlig også leveres med svart rist i plast.

Dette har ikke vært et alternativ tidligere, men mot et mørkt gulv kan det være et stilig valg rent designmessig. Ønsker du et mer tradisjonelt uttrykk på baderommet eller vaskerommet, så fås sluket også med hvit plastrist som standard eller som tilvalg rist i rustfritt stål.

Har du behov for en rørlegger eller vil vite mer?

Finn din nærmeste Rørkjøp-rørlegger her, eller ta kontakt med kundeservice:

Kundeservice: 66 77 53 54

E-post: kundeservice@rorkjop.no