Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Quooker – Den nye standarden for teknologi på kjøkkenet

DEN KOKENDE KJØKKENKRANEN: Elsket av blant annet interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke, som beskriver kranen som «kjøkkenets beste investering».

Foto: Produsenten

Følger du med på «Eventyrlig Oppussing» så har du kanskje lagt merke til den. Et stilrent blikkfang får pryde kjøkkenbenken på nyoppussede fritidsboliger landet rundt. Enten det var det moderne designet du bet deg merke i, eller det faktum at kjøkkenkranen ikke bare gir kaldt og varmt, men også kokende vann, er det ingen tvil om at Quooker-kranen setter en ny standard for teknologi på kjøkkenet.

«KJØKKENETS BESTE INVESTERING»

Quooker er elsket av mange, deriblandt anerkjente interiør- og møbeldesigner og TV-personlighet Halvor Bakke som beskriver kranen som «kjøkkenets beste investering».

Det er det flere grunner til. Designet er tidløst og stilrent, og kommer i både firkantet og rundt design med et moderne stiluttrykk. Med seks ulike overflater å velge i, fra rustfritt stål til moderne sort, er det enkelt å bevare den røde tråden i stilen på kjøkkenet, og kranen sklir like flott inn i miljøet i en moderne bolig som på hytta.

Brukervennlighet og praktikalitet definerer kranens teknologi. Med varmt, kaldt og 100 grader kokende vann rett fra kranen sparer du både plass og tid, og forenkler hverdagen.

En kjøkkenkran med bakteriefritt kokende vann gir en rekke muligheter i hverdagen, somkoking, skolding, desinfisering, blanchering og rengjøring. Det har aldri gått raskere å lage en kopp kaffe eller te på morgenen, havregrøt til barna og pasta og grønnsaker til middagen.

Desinfisering og rengjøring av kniver, skjærebrett og tåteflasker går unna i en fei, og forhindrer at oppvasken hoper seg opp i vaskekummen.

KJØPER TID: Med 100 grader kokende vann rett fra kjøkkenkrana går alt fra matlaging til rengjøring raskere, og du kan bruke verdifull tid i hverdagen på det som betyr noe for deg.

HVERDAGSLUKSUS

Men bruker den ikke mye strøm tenker du kanskje? Fordi beholderen er vakuumisolert bruker kranen kun 10W i dvalemodus (standby), hvilket betyr at det koster deg mindre enn 50 kroner i året å ha kokende vann tilgjengelig til enhver tid.

I tillegg sparer du den energien det krever å koke opp vann x antall ganger i løpet av en dag, og du får akkurat den mengden vann du trenger hver gang. Det lyder godt for både miljøet og lommeboka.

Hvis du tenker at du ikke har plass, eller at en slik investering må spares til drømmehjemmet, tar du heldigvis feil. Quooker-kranen er nemlig enkel å installere og kan tas med hvis man flytter. Alt du trenger er vann og strøm, så her spiller det ingen rolle om kjøkkenet er nytt eller gammelt, eller om det er fast bosted eller fritidsbolig.

Quooker består kun av en kjøkkenkran og en beholder som krever lite plass. En beholder på 3 liter kokende vann fyller bare 45x15cm i skapet, og kan plasseres i underskapet, skapet ved siden av eller bak noen skuffer- alt etter hva som passer best på ditt kjøkken.

STILREN TEKNOLOGI: Kjøkkenkranene fra Quooker har et moderne stiluttrykk og en teknologi som forenkler hverdagen og sparer både miljøet og lommeboka.

TRYGG BRUK FOR HELE FAMILIEN

Forbi er tiden man behøvde å bekymre seg for om ledningen på vannkokeren ble dratt ut av støpselet før ferien, og uten behov for vannkoker blir også plassen på kjøkkenbenken frigjort til matlaging og annen oppbevaring.

Med en Quooker-kran slipper du å bekymre deg for sikkerheten til de minste i huset. Der en vannkoker kan velte og skålde både deg og barna, er Quooker-kranen trygt fastmontert i kjøkkenbenken.

I løpet av 50 år med utvikling har sikkerhet vært det viktigste, og grepet som gir det kokende vannet er barnesikret med en koordinert trykk-trykk-drei bevegelse som sikrer at det kokende vannet ikke kan skrus på ved et uhell.

I tillegg er kranen isolert slik at den aldri blir varm, selv om det er kokende vann som kommer ut. Vannstrålen blandes også med luft, noe som gir en lettere stråle og lenger reaksjonstid og rekker å trekke hånden bort fra strålen før du brenner deg.

Kunne du tenke deg å bytte til en Quooker kjøkkenkran?

Kjøkkenkraner fra Quooker kan bestilles i via våre medlemsbedrifter. Du kan også ta kontakt med en av våre medlemsbedrifter for bestilling og hjelp til installering. Finn din nærmeste medlemsbedrift her.

BARNESIKRING: Grepet over hendelen krever en koordinert bevegelse for å få kokende vann ut av kjøkkenkranen. I tillegg er selve kranen isolert slik at den aldri er varm å ta på.