En god kjøkkenvask er viktig

Kjøkkenvask fra Villeroy&Boch i nostalgisk stil som også passer inn i det moderne hjemmet. Den er overflatebehandlet med CeramicPlus for enklere rengjøring. Den er robust, hygienisk og ripebestandig. Kan fåes i flere farger.

Foto: Villeroy&Boch/Rørkjøp

Vi bruker mer tid på kjøkkenet enn noen gang. Derfor er det viktig med en god kjøkkenvask. Her får du tips til hva du skal se etter når du skal kjøpe ny kjøkkenvask.

Det som før var et enkelt rom hvor middagen ble fortært, har blitt et midtpunkt i norske hjem. Kjøkkenet har blitt stedet hvor vi bruker mye tid på kos og matlaging. Og her samles familie og venner til gode samtaler og lange måltider. Et funksjonelt kjøkken skal ha mange kvaliteter. Et av dem er en kjøkkenvask som takler mange behov og utfordringer.

 

Kjøkkenvask med en kum i silgranit med ekstra stor og dyp kum fra Blanco og serien Naya 6. Finnes i 10 farger.

Foto: Blanco/Rørkjøp

Hvordan bruker du kjøkkenet?

Først bør du tenke over hvordan du bruker kjøkkenet. Deretter kan du velge en kjøkkenvask som passer til dine behov. Du har et enormt utvalg å meske deg med. Det finnes også en rekke smarte tilbehør som gjør vasken til et praktisk og brukervennlig verktøy.

Intra Baltic firkantet kjøkkenvask.

Foto: Intra/Rørkjøp

Spør deg selv:

  • Tar du ofte oppvasken for hånd?
  • Vasker du mye stekebrett og store kjeler?
  • Trenger du plass til skylling og avrenning av håndvask?
  • Er du glad i å tilberede mat?


Dagens moderne kjøkken har utallige løsninger for en enklere hverdag. Og husk at Rørkjøp stiller med fagfolk og nyttige tips når du skal velge din nye kjøkkenvask. 

Heldekkende kjøkkenvask fra Intra i serien Qube med moderne og stramt formspråk. Finnes også med venstrestilt kum.

Foto: Intra/Rørkjøp