White Tulip – dempet luksus til badet

White Tulip-serien fra Duravit er perfekt til deg som ønsker en baderomsstil som oser av tidløs eleganse. Foto: Duravit/Rørkjøp.

Foto: Duravit/Rørkjøp

Drømmer du om en klassisk og elegant stil på baderommet? Da bør du ta en titt på den nye White Tulip-kolleksjonen fra Duravit. Her blir skulpturelle former kombinert med smarte løsninger. Resultatet er et tidløst, vakkert og elegant baderomsdesign!

Den franske designlegenden Philippe Starck har utviklet en serie med lekre baderomsmøbler for Rørkjøp-leverandøren Duravit, kolleksjonen har fått navnet White Tulip.

Det er ikke første gang Starck – som blant annet designet François Mitterrands private rom i Elysée-palasset – har utviklet baderomsmøbler for Duravit; men der de tidligere kolleksjonene var enkle og minimalistiske, har han nå skapt en sofistikert verden hvor lekre detaljer kombineres med praktiske løsninger.

White Tulip skaper en helhetlig stil på baderommet

Duravits White Tulip-serie består av stilrene skap, servanter, speil, badekar og toaletter. Her ligger alt til rette for at du skal kunne skape en gjennomført stil på baderommet. Vi er spesielt betatt av seriens lekre badekar.

Det store, runde karet har en delikat utadskrånende kant som er inspirert av den hvite tulipanens blomstring. Badekaret harmoniserer også godt med seriens runde servant, og sørger for at du får et virkelig blikkfang på badet.

Det runde badekaret har en delikat utadskrånende kant som er inspirert av den hvite tulipanens blomstring. Den harmoniserer fint med seriens runde servant.

Foto: Foto: Duravit/Rørkjøp.

 

Baderomsmøbler med stort utvalg av overflater og farger

Baderomsmøblene i White Tulip-serien er tidløse og raffinerte – men du får også muligheten til å sette ditt eget preg på baderommet.

Skapene er tilgjengelig i fem ulike farger, og overflatene kommer i høyglans, satengmatt lakkfinish eller trefinish i eik natur eller amerikansk valnøtt.

Satengmatt kan skape en strammere «look» på badet, mens naturlige materialer ofte bidrar til en mer avslappet atmosfære.

Du som ønsker et stramt og finpusset uttrykk, kan velge håndtak i krom. Skap og skuffer er også tilgjengelige helt uten håndtak – her åpner du kun ved hjelp av et lett trykk.

Du vil også oppdage et behagelig lys i skuffene som slås av og på automatisk når du åpner og lukker – praktisk, enkelt og effektivt.

Skapene er tilgjengelig i fem ulike farger, og overflatene kommer i høyglans, satengmatt lakkfinish eller trefinish i eik natur eller amerikansk valnøtt.

Speil med lys – et «touch» av eleganse


«Smartspeil» og speil med LED-lys har lenge vært en stor favoritt på norske baderom. Dette finnes også i White Tulip-kolleksjonen; her kan nemlig lyset i speilene dempes via touch sensor eller app.

Slik er du sikret at du alltid får passende lysforhold på badet – uansett om du ønsker et oppfriskende lys på morgenen, eller foretrekker en mer dempet atmosfære som lar deg senke skuldrene og finne roen på kveldstid.

Liker du langer dusjer og deilige hjemmespa-opplevelser, vil du finne at speilene er utstyrt med en smart speilvarmer – slik unngår du at speilet dugger etter en varm og god dusj!