Hyttebad i lun og jordnær stil

Her får du den deilige spafølelsen du lengter etter når du kommer inn fra turen, kald på hender og føtter.

Foto: Korsbakken/Rørkjøp

Den nye møbelpakken fra Korsbakken Bad er designet for å passe perfekt inn på hytta på fjellet, med flere matchende elementer for en lun helhet.

Se for deg et stilfullt hyttebad som lar deg senke skuldrene etter en lang dag ute på ski; et rom designet for god atmosfære, alenetid og hvilepuls – ikke hektiske morgener med lunken kaffe og kø på badet.

Nå kan du gjøre drømmen til virkelighet: Rørkjøp-leverandøren Korsbakken Bad har nemlig satt sammen en fiks ferdig møbelpakke som inneholder alt du trenger for å skape drømmebadet på fjellet.

Komplett møbelpakke til badet på hytta

– Vi er mange som drømmer om å pusse opp badet på hytta, forteller Berit Solberg Folden fra Korsbakken Bad.

Men resultatet skal du leve med lenge, så hvilke møbler bør du egentlig velge? Hvilken stil er riktig og tidløs? Hvilke elementer og farger passer godt sammen?

For å gjøre prosessen enklere, har Korsbakken Bad utarbeidet en møbelpakke for deg som ønsker en enkel og komplett baderomsløsning. Da er du garantert et fint og helhetlig resultat som du kan glede deg over i mange år fremover.

Moderne hyttebad designet av interiørarkitekt

Den ferdige  møbelpakken, som har fått navnet «lun natur», er satt sammen og designet av Korsbakkens egen interiørarkitekt.

– «Lun natur» kombinerer røffe materialer, som den lekre bolleservanten i støpejern, med detaljer og baderomsutstyr i matt sort. Selve møbelet er farget i eik natur for å understreke det jordnære uttrykket. Vi henter rett og slett naturen inn på badet, forklarer Folden.

Foto: Korsbakken Bad

Hyttemøbel-pakken «lun natur» inneholder følgende produkter:

  • 120 cm BIG servantskap i fargen «eik natur»
  • HPL-benkeplate: En flott og solid benkeplate i høytrykklaminat, som tåler mye.
  • Speil Ø100 med LED-lys
  • Bergursa støpejernsservant
  • Silhouette servantkran og takdusj
  • Toto RP-toalett: En kantfri toalettmodell med Tornado Flush-skyll, som medfører særdeles lite spredning av bakterier i rommet. Toalettet har en glatt overflate for enkel rengjøring og er perfekt for deg som er opptatt av god hygiene på baderommet.
  • Håndklestand, toalettpapirholder og klikkventil i matt sort

Stort utvalg av baderomsmøbler til hytta

Møbelpakken sikrer at du får en gjennomført og helhetlig stil. Ønsker du derimot å velge detaljer, farger og møbler helt selv? Da har Korsbakken Bad et stort utvalg også av andre baderomsmøbler, benkeplater og bollevasker som gjør seg godt på hytta.

Vil du bestille hyttebad?

Finn en Rørkjøp-rørlegger i ditt nærområde som kan hjelpe deg med å skape drømmebadet på hytta. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice:

Tlf: 66 77 53 53 / e-post: kundeservice@rorkjop.no