Finn speilet som passer til ditt bad

Speil fra Duravit og serien XSquare. Speil med lysfelter i sidene og indirekte belysning opp og nede. Dimmefinksjon og antiduggsystem

Foto: Duravit/Rørkjøp

Rørkjøps leverandører leverer stilige og innovative baderomsspeil til de som ønsker et baderom litt utenom det vanlige. Finn stilen som passer deg og ditt bad best!

Speil er et naturlig element på alle baderom og et kult speil kan gi badet ditt et skikkelig løft. Et baderomsspeil reflekterer lyset og skaper dybde i rommet, slik at rommet virker større, noe som merkes spesielt godt på små bad.

Du må ikke nødvendigvis velge et speilskap eller et standard firkantet speil til badet. Våg å tenke litt annerledes – for det finnes mange spennende muligheter.

Våre rørleggere kan levere og montere speil i ulike former, størrelser og med nyttige funksjoner: Små, store, runde, firkantet, med og med eller uten belysning, berøringspanel, antiduggsystem og dimmefunksjon.

Uansett hva slags speil til badet du er på jakt etter, så har vi helt sikkert noe som passer til ditt bad.

Speil med lys til badet

Med et speil med lys vil du ikke bare deg selv bedre, men du vil også få bedre belysning på badet. Noen baderomsspeil med lys kan du stille inn akkurat på den lystypen du ønsker eller hvor sterkt lys du vil ha.

Velg gjerne speil med LED-lys, det er både praktisk og miljøvennlig.

Baderom uten vinduer blir ofte mørke, men her kan du erstatte dagslyset ved å velge et stort speil av god kvalitet som reflekterer mye lys.

Under viser vi frem et lite utvalg av speil til badet – ønsker du mer inspirasjon så finner du det i Rørkjøp-katalogen.

TOUCH 120 fra INR er speilet for deg som ønsker et virkelig stilig speil som utstråler både design og kvalitet. Still inn akkurat den lystypen du trenger for øyeblikket; for å våkne til liv om morgenen, for å legge den perfekte makeupen eller hvorfor ikke for å imponere gjestene på lørdagskvelden?

Foto: INR/Rørkjøp

Hopra speil fra Linn Bad med svart matt ramme. Hopra speilet kan monteres på vegg både stående og liggende.

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

Runde former er inn i tiden, her vist med speil fra FOSS. Speilet heter Moon.

Foto: Foss Fabrikker/Rørkjøp

Verona speil med lys fra Korsbakken.

Foto: Korsbakken/Rørkjøp