Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Esteta Wellfit - vannterapi i eget hjem

Foto: Oras/Rørkjøp

Vannterapi er en av verdens eldste behandlingsformer, som blant annet ble hyppig brukt av de gamle kinesiske, romerske og egyptiske sivilasjonene. Bad i ulike varianter av varme kilder ble brukt for å samles, sosialisere og nyte de terapeutiske egenskapene til vannet.

Helse gjennom vann

Terapi gjennom kaldt vann i vesten ble studert og dokumentert allerede på 1700-tallet av legene Sir John Floyer og Dr. JS Hahn, de endte opp med å skrive hver sin bok om emnet. Det er ikke uten grunn at hydroterapi har eksistert i flere århundrer, det er tross alt bevist effektivt for både flere fysiske og psykiske plager. 

Hydroterapi innebærer bruk av vann til smertelindring og behandling. Begrepet omfatter et bredt spekter av tilnærminger og terapeutiske metoder som utnytter de fysiske egenskapene til vann, som temperatur og trykk, for å stimulere blodsirkulasjonen og dermed behandle symptomene på visse sykdommer og besvær.

Tilhengere av denne teknikken mener at kaldtvanns terapi kan forbedre sirkulasjonen, fordype søvnen, øke energinivået, styrke immunforsvaret og redusere betennelse i kroppen. For personer med mild depresjon kan kalde dusjer fungere som en slags skånsom elektrosjokkterapi.

Det kalde vannet sender mange elektriske impulser til hjernen, dette ryster systemet og øker våkenhet, klarhet og energinivåer. Endorfiner, også kalt lykkehormoner, frigjøres som igjen fører til følelser av velvære og optimisme.

Det varme vannet bidrar til lavere blodtrykk, lindrer muskelspenninger og hodepine, forbedrer blodsirkulasjonen samt hjelper med å lindre forkjølelses-/influensasymptomer. 

Med det innovative dusjsystemet kan man blant annet lindre sår og øm muskulatur med et enkelt tastetrykk.

Foto: Oras/Rørkjøp

Estetikk og velvære på baderommet

I dagens samfunn er vi svært opptatt av at badet skal være et slags tilfluktssted, en oase av velvære der vi kan stresse ned, koble av og hente inn ny energi. Forestill deg muligheten for at dusjen din gjør mesteparten av denne jobben - vår leverandør Oras har i samarbeid med leger, fysioterapeuter, helseeksperter og designere utviklet et elegant dusjsystem som gir deg et varmt- og kaldtvannsprogram, og skaper en helt ny velværeopplevelse på badet ditt.

Dusjsystemet består av tre forhåndsinnstilte programmer, der alle er nøye utviklet for å ivareta brukerbehov og påvirke kroppen på en positiv og effektiv måte. 

RECOVER - lindrer ømme muskler og bidrar til restitusjon.

RELAX - beroliger kroppen og reduserer stress-symptomer.

RELOAD - hjelper å aktivere kroppen og gir energi.

Esteta Wellfit-dusjsystemet er utstyrt med en stor rain shower som gir deg en deilig dusjopplevelse, og Hydractiva hånddusj som har tre unike stråletyper: Sensitive, Intense og Pulse for å gi den komplette dusjopplevelsen.

En funksjonell og romslig hylle produsert i sikkerhetsglass er integrert ved termostatet, slik at man enkelt kan plassere sjampo, balsam og andre produkter. Hyllen kan skylles av med hånddusjen og en mikrofiberklut, for å effektivt fjerne såperester og eventuell kalk fra vannet.

Foto: Oras/Rørkjøp

Prisbelønnet design

Oras har vunnet flere prestisjetunge priser for sitt innovative dusjsystem; «Iconic Design Award Winner», i tillegg til «Focus Special Mention» under Focus Open Design Award.

Fokus på slitestyrke, funksjonalitet og moderne trender er utgangspunktet i arbeidet som ligger bak Oras sine anerkjente produkter. Leverandøren sin designprosess holdes alltid i tråd med nye trender, og nye produkter utvikles raskt i takt med kundenes stadig skiftende behov.

Det betyr at Oras ikke bare leverer det kundene vil ha i dag, men også forbereder seg på det kundene kommer til å ønske om både fem og ti år. Tidløs, fremtidsrettet og funksjonell design er Oras-produktenes hjerte og sjel.

Kjøp Esteta Wellfit Rainshower