Dusjløsning skreddersydd til badet? Ja takk!

dusjløsning fra INR
INR tegner skreddersydde dusjløsninger, uansett størrelse på rommet.

Foto: INR/Rørkjøp

Drømmer du om å pusse opp badet? Ikke la deg stoppe av verken skråtak eller keitete romløsninger! Iconic Nordic Rooms (INR) tegner nemlig skreddersydde løsninger for dusjen din, uansett rommets størrelse. Dét gir bedre romfølelse og utnyttelse av plassen.

Avgjørelsen er tatt: Badet skal renoveres og drømmedusjen skal planlegges. Men hva om baderommet har et keitete skråtak akkurat der du vil at dusjen skal stå? Har du i grunn plass til dusj i det hele tatt? Eller hva med deg som bor i et eldre hus med litt skjeve, dog sjarmerende gulv? Og hva med rørene på veggen?

–  En måltilpasset dusj fra INR passer sømløst inn i rommet, nær sagt uansett utfordring! Skreddersøm gir deg også muligheten til å utnytte plassen på best mulig vis, forsikrer Elisabeth Melsom Olsen hos Rørkjøp-leverandøren INR.

Hos INR kan du velge mellom rundt 50 dusjmodeller som kan skreddersys til ditt baderom. Finner du ikke nøyaktig det du leter etter? Da kan du designe din helt egen løsning!

Foto: INR/Rørkjøp

Utnytt rommet til det fulle med skreddersydd dusj

En unik dusjløsning passer sømløst inn på badet. Da er du sikker på at du får det akkurat slik du har drømt om – selv om rommet kanskje har noen kriker, kroker og skavanker du gjerne ville vært foruten.

–  Mange hus og hytter i Norge har skråtak, likevel er det få dusjløsninger som er designet med tanke på nettopp dette, påpeker Melsom Olsen.

– Vi synes virkelig ikke at det skal være noe problem å ha et skråtak i dusjsonen. Rør som ligger utenpå veggen behøver heller ikke være et problem. Vi sørger for at alt er tilpasset ditt behov og den plassen du har tilgjengelig, forsikrer hun.

Har du rør som ligger utenpå veggen? INR skreddersyr dusjløsninger som passer dine behov – og som gjør det litt enklere å utnytte plassen i rommet!

Foto: INR/Rørkjøp

INR tar utgangspunkt i nøyaktige mål fra kunden. Deretter lager cad-avdelingen en produksjonstegning som må godkjennes av kunden før dusjen kan bestilles. Produksjonstid etter godkjent tegning er ca. 4 uker.

De fleste av dusjmodellene fra INR kan måltilpasses på både høyde og bredde; uansett serie, tykkelse og ønsket farge på glass.

Foto: INR/Rørkjøp

Design din egen dusjløsning!

Vet du akkurat hva du vil ha? Da kan du trygt ta frem penn og papir.

– Ikke bare gjør vi tilpasninger på våre eksisterende modeller, men vi gir deg også muligheten til å designe din egen dusjløsning helt fra grunnen av, forklarer Melsom Olsen fornøyd.

Den ferdige skissen, sammen med målene, tar du med til din nærmeste Rørkjøp-rørlegger. Sammen sørger vi for at drømmedusjen blir virkelighet.

– Vi har drevet med dusj i mer enn 30 år. Sammen med Rørkjøps erfarne fagfolk, sørger vi for at du får utnyttet plassen du har tilgjengelig, slik at du endelig kan få baderommet du har drømt om, konkluderer Melsom Olsen.