Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Badekar - for deg og ditt bad

VILLEROY & BOCH. Badekar i serien Finion, 170×70 cm i hvit og gold.

Foto: Villeroy&Boch/Rørkjøp

Enten du har stor eller liten plass, lite etter stort budsjett, så har Rørkjøp et badekar for deg og ditt bad.

Her viser vi et lite utvalg av mange flotte badekar som våre rørleggere kan levere og montere på ditt bad.

Du kan her se alle våre badekar.

SVEDBERGS. Badekar Savon i Solid Surface, frittstående 160×80 cm hvit.

Foto: Svedbergs/Rørkjøp

VILLEROY & BOCH. Badekar Quaryl i fargen Rose,180×80 cm. Du kan få karet i 15 ulike farger totalt, fem forskjellige farger i tre ulike nyanser. Blått, grønt, rosa, gult og grått/svart. Squaro Edge kar fåes også for innmuring, og med flere typer av boble/massasjesystem.

Foto: Villeroy&Boch/Rørkjøp

DURAVIT. Shower & Bath Badekar, 170×75 cm, høyre hjørne, m/montert dør og bensett. Durasolid A, matt utførelse.

Foto: Duravit/Rørkjøp

WESTERBERGS. Sense er et stilig badekar med ergonomisk sittekomfort. Lettstelt, slitesterk sanitærakryl. Kan plasseres frittstående eller mot vegg. Passer også for deg med et lite baderom, da modellen passer der det gamle badekaret har stått. 158x73x56 cm, 280 l.

Foto: Westerbergs/Rørkjøp

LAUFEN. Badekaret fra The New Classic serien fra Marcel Wanders og Laufen er det ultimative estetiske løft til enhver, som ønsker å skape en følelse av luksuriøs komfort på badeværelset. Laufen Classic badekar str 190 x 90 x 58 cm.

Foto: Laufen/Rørkjøp

VIKINGBAD. Stilrent og flott badekar med overløp. Oval badekar er helstøpt og har ikke avtagbart panel. Kan påmonteres karkantbatteri (må kjøpes separat). Her avbildet med blandebatteripakke Runde.

Foto: VikingBad/Rørkjøp

INTERFORM. Viena Betong er et elegant frittstående designbadekar i grå matt kompositt (betong look). Med klikkventil og justerbare ben. 163×85 cm.

Foto: Interform/Rørkjøp

SANIPRO. Symphony er et frittstående designbadekar i sanitærakryl. Badekaret har en unik liggekomfort. Stilrent og flott helstøpt badekar med integrert overløp og justerbare ben. Myke linjer og detaljert design gir en praktfull badeopplevelse. Størrelse: 170×86 cm. Tilvalg: Nakkepute, PadBoard og SaniSound.

Foto: Sanipro/Rørkjøp

VILLEROY&BOCH. Subway badekar for innbygging. Subway-serien tilgjengelige i et bredt utvalg for å muliggjøre enkel, plassbesparende installasjon i alle baderom og er stilige i både små og store.

Foto: Villeroy&Boch/Rørkjøp