Trendy betjeningsplater til badet? La deg inspirere!

betjeningsplate toalett
TECE designer betjeningsplater som står i stil med resten av baderommet – uansett om du liker en moderne, minimalistisk eller elegant look.

Foto: Rørkjøp/TECE

Tiden da skylleknappen kun var en praktisk nødvendighet er for lengst forbi, TECE designer nemlig betjeningsplater som er funksjonelle, smarte og – ikke minst – lekre å se på!

Det eksklusive utvalget av betjeningsplater fra TECE kombinerer smartteknologi, lekent design og høy komfortfaktor.

Uansett om du ønsker deg en automatisk nattsensor, en overflate som ikke viser fettete fingeravtrykk, eller en løsning som rett og slett går i ett med veggen, er du garantert å finne et alternativ som passer for deg.

La deg inspirere og velg en betjeningsplate som står i stil med drømmebadet!

Betjeningsplate med et matt utseende

Den nylig lanserte TECEvelvet, er en stilren, funksjonell og eksklusiv løsning designet av den anerkjente produktutvikleren Konstant Grcic. Dette er løsningen for deg som setter pris på stilig design kombinert med praktiske fordeler.

Er TECEvelvet noe for deg? Det prisbelønte materialet FENIX NTM sikrer et matt utseende uten fingeravtrykk, riper og støv. Produktet er tilgjengelig i seks ulike nyanser.

Foto: Rørkjøp/TECE

Selve platen kommer i et matt uttrykk – og den sørger for at ingen fingeravtrykk fester seg og blir synlige på overflaten! Hemmeligheten ligger i materialet FENIX NTM, som er papir innlemmet med herdeplast og som deretter er behandlet med akrylharpiks. Dette materialet er spesielt utviklet for å motstå riper, støv og fingeravtrykk, slik at selve platen holder seg pen over lengre tid.

Betjeningsplate med berøringsfri aktivering

Er du litt i overkant opptatt av smart-teknologi og andre lure løsninger? Da bør du ta en titt på TECElux Mini, en elektronisk plate med mulighet for berøringsfri aktivering.

TECElux Mini har en automatisk sensor som sørger for at lyset slås på når noen nærmer seg. Da slipper du å fomle rundt i mørket på nattestid!

Foto: Rørkjøp/TECE

Her kan du selv velge om spylefunksjonen skal være fullstendig berøringsfri – eller om den skal aktiveres med et lett trykk. TECElux Mini er også utstyrt med en sensor som registrerer når noen nærmer seg toalettet, og som deretter sørger for at lyset i betjeningsplaten slås på automatisk. Smart!

Den berøringsfrie betjeningsplaten kommer med en programmerbar fjernkontroll som lar deg justere funksjoner som:

  • Sensorregistrering av området
  • Hygienespyling
  • Aktiveringstid
  • Sikkerhetsspyling
  • Lysstyrke
TECElux Mini kommer i et lekkert og tidsriktig design, i tillegg til at den har flere smarte funksjoner, slik som automatisk sensor, hygienespyling og lys på nattestid.

Foto: TECE/Rørkjøp

For minimalisten – betjeningsplater som en naturlig del av veggen

Ikke alle liker skarpe kontraster; TECEloop er en diskré løsning hvor synligheten og «støyen» er redusert til et minimum – selve betjeningsplaten er nemlig innfelt i veggen din.

Det store utvalget av trykknapper og deksler spesielt tilpasset TECEloop, gir deg et imponerende designutvalg (hele 8 trykknapper og 13 deksler!) som lar deg velge et uttrykk som vil passe perfekt inn på ethvert bad. Betjeningsplaten er også tilgjengelig i glass, ekte betong, eik eller marmor. Slik kan du selv velge hvilket uttrykk som passer best hos akkurat deg!

De mange materiale- og fargekombinasjonene til TECEloop, gir deg store muligheter for å skape et unikt designuttrykk som passer perfekt inn på badet ditt.

Foto: Rørkjøp/TECE

Finn en rørlegger!

Betjeningsplater fra TECE kan du kjøpe gjennom en Rørkjøp-rørlegger. Finn en rørlegger i ditt nærområde her. Har du andre spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice:

Tlf: 66 77 53 53 / e-post: kundeservice@rorkjop.no