Bli medlem i Norges mest lønnsomme rørleggerkjede

Rørkjøp bidrar til at din hverdag som rørlegger blir mer effektiv og mer lønnsom. Mer enn 440 andre rørleggerbedrifter er allerede medlem – bli med, du har alt å vinne!

Ingen forpliktelser knyttet til medlemsskap

– Det viktigste for meg når jeg startet egen bedrift var frihet, forteller Espen Cedell i CFA Rørleggerbedrift. De valgte å melde seg inn i Rørkjøp i 2011 og mer er enn 10 år senere kan de vise til god lønnsomhet og en effektiv hverdag som rørleggerbedrift.

– I Rørkjøp-kjeden får vi som medlem frihet til å styre vår bedrifts hverdag og fremtid. Vi nyter godt av stordriftsfordeler helt uten forpliktelser. Og det er jo ganske genialt, sier Espen.
– Er vi lei har vi også friheten til å melde oss ut imorgen. Men det gjør vi jo ikke, fordelene med medlemsskap og felleskapet nyter vi godt av som rørleggerbedrift.
Vil du vite mer om hvordan det er å være medlem av Rørkjøp og hva det kan gi av verdi for DIN BEDRIFT, så les resten av intervjuet med Espen her.

FAKTA OM RØRKJØP

Rørkjøp-medlem Espen Cedell har fortalt en del om medlemsskap i det innledende intervjuet, men fra kjedekontoret ønsker vi å legge til noen konkrete fakta om medlemskap i Rørkjøp som er en direkte fordel for DIN BEDRIFT:

100 % eid av medlemsbedrifter:
Du kan velge mellom å være medlem eller medlem/ aksjonær. Som aksjonær får du tilgang til utbytte og høyere bonus. Dersom ditt fokus er bedre priser og stordriftsfordeler, er kanskje medlemsskap uten aksjer å foretrekke. Merk: Vi har ordninger som sikrer at nyetablerte bedrifter også kan søke medlemsskap

Gode innkjøpsbetingelser:
Store innkjøp gir konkurransedyktige priser. Vi har ingen kjedebegrensning når det gjelder leverandører. Som medlem står du fritt til å selge det du måtte ønske samtidig som du kan nyte godt av våre gunstige innkjøpsbetingelser.

Gjennomfakturering:
Alt du kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og utvalgte direkteleverandører), samles og faktureres 1 gang pr. måned. Dette bidrar til mindre papirarbeid for din bedrift, og redusert kostnad til egen regnskapsfører.

Kredittansvar:
Rørkjøp handler på vegne av medlemmene og sikrer gode leverandøravtaler og priser.

Varekjøp:
Fri måned + 30 dager forfall gis på faktura til deg som medlem (fra Rørkjøp).

Skreddersydde IT-systemer:
Vi har utviklet IT-systemer som gjør det smartere, enklere og raskere for våre medlemmer å handle inn produkter.

Felles intranett:
Intranettet gir deg full oversikt over eget varekjøp hos den enkelte grossist og leverandør. I tillegg gir intranettet oppdatert informasjon om blant annet utvikling i bransjen, nye reguleringer og leverandører/ produsenter.

Nettbutikk på eget domene:
Som en del av medlemskapet får du tilgang til Rørkjøps produktsortiment og får med det nettbutikk på ditt eget domene (webadresse). Det gis avanse på produktene som selges gjennom egen nettbutikk.

KS-system:
Mange rørleggere glemmer å fylle ut nødvendige papirer for å kvalitetssikre prosjekter. Dette kan føre til store kostnader, og i verste fall at man mister ulike bevilgninger. Med vårt skreddersydde KS-system, blir det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Vi har også KS-mobilapp for smarttelefoner.

Egen nettbutikk for privatmarkedet:
I tillegg til intern nettbutikk med konkurransedyktige innkjøpspriser for rørleggerne i Rørkjøp, har vi egen nettbutikk for privatmarkedet; rorkjop.no

Synlig markedsføring:
På vår nettbutikk rorkjop.no og vårt inspirasjonsmagasin rorkjop.no/magasin, har vi lagt inn funksjonen “Finn rørlegger” som gjør at forbruker kan søke opp medlemmer på postnummer når de har behov for en lokal rørlegger. Denne funksjonen bidrar til mange oppdrag for våre rørleggere!

Faglig utvikling:
Det arrangeres regionmøter, årsmøte, kurs og andre samlinger som du som medlem kan delta på etter ønsker og behov. En fin mulighet til å komme i kontakt med andre rørleggere og dele erfaringer fra bransjen.

Faglig tyngde og trygghet:
Det er stor trygghet i å være medlem av Rørkjøp. Sammen med mer enn 440 andre rørleggerbedrifter står din bedrift sterkere og dette gir trygghet også for dine kunder.

Sosiale medier:
Økt synlighet generer mer kjennskap til kjeden og våre medlemmer. Vi har stor fokus på markedsføring via Instagram, LinkedIN, Facebook og YouTube.
På Instagram har vi nå mer enn 136 000! følgere og er større enn de andre kjedene samlet.

Bygging av nettverk:
Det arrangeres to sosialfaglige turer hvert år. Skitur og storbytur. Dette er populære arrangementer som gir medlemmene god kontakt med kolleger i hele Norge.

Grossistavtaler:
Rørkjøp har avtale med grossistene: Heidenreich, Brødrene Dahl og Ahlsell, og flere relevante direkteleverandører innen synlige og tekniske produkter.

Bank, forsikring og bil:
Rørkjøp har gode avtaler innen blant annet forsikring, bilavtaler og banktjenester. Dette sikrer våre medlemmer konkurransedyktige priser.

Sjekk ut filmen nedenfor.
Rørkjøper Jørn Christian Einander Jordfald i VV Teknikk forteller om hvorfor DIN BEDRIFT bør bli med i Rørkjøp:

Ta en prat med oss – helt uforpliktende!

Hvorfor bli medlem i Rørkjøp? Ja, det kan en rørlegger best svare på:
CFA Rørleggerbedrift holder til på Gjerdrum. Espen Cedell etablerte bedriften sammen med Torfinn Frang og Geir Aarstad i 2011. Som bedriftseiere var de opptatt av å styre sin egen arbeidsdag og ha styringsrett når viktige beslutninger skulle tas.

Eierne i CFA Rørleggerbedrift var litt i tvil om at de ønsket å bli medlem i en kjede, så de sjekket for å få mer informasjon om medlemsskap i Rørkjøp og fant flere fordeler: Det var ingen medlemsavgift. Man fikk beholde sin lokale identitet. Rørleggerbedriftene som var medlem der var blant Norges mest lønnsomme. Handlingsfriheten var stor, og det faglig felleskapet var det mange som skrøyt av. De fant ut at de hadde alt å vinne og valgte å melde seg inn i Rørkjøp.

Fornøyd Rørkjøper, Espen Cedell – CFA Rør AS

– Det å miste friheten ved å melde oss inn i en rørleggerkjede som hadde mange regler, medlemsavgift og retningslinjer, var helt uaktuelt for oss. Blant annet var vi bekymret for å måtte kjøre i helprofilerte biler hvor all lokal identitet ble visket ut. I Rørkjøp kombineres profilen til Rørkjøp med lokal identitet, og det er helt frivillig om man ønsker å benytte seg av den.
– I Rørkjøp-kjeden er alt basert på frivillighet. Vi handler varer der vi selv foretrekker, vi betaler ingen medlemsavgift og vi kjører profilerte biler hvor vår lokale tilknytning kommer tydelig frem, forteller Espen.

Solid, lønnsom, sosial og hjelpsom.
Det er Rørkjøp for meg.

Espen Cedell, medeier CFA Rørleggerbedrift.
Medlem og aksjonær i Rørkjøp-kjeden siden 2011.

– Rørkjøp legger tilrette for at eieren av rørleggerbedriften er sjefen over egen bedrift. I tillegg har vi som medlem alle stordriftsfordelene; det resulterer i bedre lønnsomhet og større konkurransekraft. Det er jo egentlig for godt til å være sant!

Hvordan vil du oppsummere mange års medlemskap i Rørkjøp?
– Gode avtaler, fellesskapet, bistanden fra kjedekontoret og samholdet blant medlemmene er blant de største fordelene. Summen av dette gir helt andre vilkår enn å stå alene, men det viktigste i en hektisk hverdag er kanskje at det kreves lite av oss som medlemmer.
Og sist, men ikke minst, det er veldig hyggelige mennesker på kjedekontoret som alltid kan bistå om vi har behov for hjelp enten det er juridiske spørsmål eller dataproblemer.

Det er vel egentlig ikke så mye å lure på? Ta kontakt for å bli medlem i Rørkjøp
– kjeden som har Norges mest lønnsomme rørleggerbedrifter!

Du kan fylle ut skjemaet over, eller ringe oss på 66 77 53 50 (8-16). Evenetuelt send oss en e-post på [email protected]

Rørkjøps rekrutteringsbrosjyre

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).