Det er lurt å notere seg navnene til kvalifiserte rørleggere, ettersom de kan hjelpe deg med mer enn du kanskje er klar over. Gi deg selv derfor fordelen, både nå og i fremtiden, ved å ta kontakt med en pålitelig rørlegger i Volda:

Akutt rørlegger

Har du en akutt situasjon med rørsystemet i din bolig, som er i ferd med å skade egen eller andres eiendom? Finn riktig fagperson her, vi kan hjelpe!

Hjelp med montering

Finn en rørlegger i Volda for å installere produkter du kjøper hos oss! La nøkkelen ligge, reis på arbeid, og kom hjem til ny baderomsservant eller bruksklart dusjhjørne!

Befaring ved oppussing

Skal du pusse opp badet i din bolig? Eller kanskje du vurderer et blandebatteri med kokende vann og kullsyrevann på ditt kjøkken? Finn en rørlegger i nærheten som kan komme med uforpliktende, kvalifiserte råd og kreative løsninger som du selv kanskje ikke hadde tenkt på!

Varme og klima

Ønsker du deg større varmtvannstank, en varmepumpe for kalde vinterdager eller andre lsmarte løsninger for å gjøre din bolig lunere? Mange av våre rørleggere har omfattende kunnskap og sertifisering innen dette fagområdet også.

Uansett behov - her finner du ferdighetene!