Trenger du rørlegger?

Bestill her!

OSO Saga S Charge Varmtvannsbereder m/smartstyring 200L

OSO Hotwater
  • OSO CHARGE™ smart-styring
  • Tre temperaturfølere
  • Energieeffektiv
Fast pris på montering

NRF-nummer: 8000001

På lager

14 570 kr

med montering

20 995 kr
  • Du bestiller oppdraget, vi gjør resten
  • Faktura kommer når arbeid er utført
  • Frakt er gratis

Les vilkår her!

Beskrivelse

OSO Saga Charge varmtvannsbereder er en direkte elektrisk oppvarmet boligbereder med OSO Charge smartstyring som standard. Boligberedere i Saga-serien er designet for å forsyne boliger med varmt forbruksvann. OSO Charge R2.2 er designet for kontroll og styring av strømforbruket i OSO Saga boligbereder 200 og 300 L. OSO Charge S leveres som en komplett og ferdig koblet varmtvannsbereder med smartstyring.

Saga Charge vil lære seg husstandens forbruk og varme vannet når strømprisen er lav. På den måten er varmt vann tilgjengelig når det trengs, og det til en billigst mulig penge. I tillegg er det mulig å sette berederen i dvalemodus. Huseier kan enkelt følge med på varmtvannsnivå og -forbruk i appen OSO inCharge.

Unngå de dyreste timene ved å flytte oppvarmingen av varmtvann til andre tider på døgnet. På denne måten kan du både spare penger og avlaste strømnettet. Saga Charge og Charge Retrofit gjør dette automatisk ved aktivering av smartstyring og har integrasjon mot Nord Pool spot.

Gode grunner til å velge en smartbereder fra OSO:  1. Varmer vannet når prisen er lav: Automatisk prisoptimalisering integrert mot Nord Pool spot

  2.  Lærer seg ditt forbruk: Gjennom maskinlæring og historiske data for energiforbruk

  3. OSO InCharge-appen: Lar deg sette berederen i dvalemodus når du ikke er hjemme


Tre temperaturfølere gir deg full kontroll:


Saga Charge har hele tre temperaturfølere. Dette er unikt på markedet i dag. Sammen med den innovative programvaren er du derfor sikret ideell oppvarming av vann.


OSO InCharge appen:


Mobilappen OSO InCharge gir deg enkel styring og oversikt. I appen kan du blant annet aktivere smartstyring, se varmtvannsnivå, sette på dvalemodus og følge med på historiske forbruksdata.
Ved å installere Saga Charge og energieffektive beredere kan man få støtte fra Enova på inntil 4 000 kroner. Les mer om støtteordningen for smart varmtvannsbereder på Enova sine sider.