Godt for kroppen - dekorativt på badet

Vi har brukt god tid på å teste velværeprodukter for å finne de rette. Endelig er disse deilige, naturlige produktene her.

Alle produktene fra VakinMe finner du her

 “Ved å bruke sertifiserte organiske ubehandlede ingredienser, med oppkvikkende og beroligende dufter, blandet med respekt for naturen og miljøet, håper vi å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet.” - VakinMe

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Først og fremst må det nevnes at produktene kommer i 3 forskjellige dufter;

  • Daggmossa virker avslappende med en nydelig duft av rose & grapefrukt
  • Björktuva frisker opp med sitron & bergamot
  • Åkermynta beroliger med persille, lime & mint
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Fornyelse med salt skrubb

Hva er vel bedre enn å gi huden en skikkelig god skrubb etter en lang dag? Denne herlige skrubben inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som mandelolje, saflorolje og rapsolje som gjør at huden suger til seg næring samtidig som du får fjernet døde hudceller. Skrubben har en lett konsistens som smelter mens du jobber med den. Skyll først kroppen i dusjen med varmt vann, ta deretter en liten mengde av produktet og start med føttene. Jobb deg oppover kroppen i sirkulære bevegelser, ta mer av skrubben når det trengs. Skyll av produktet og du er ferdig. NB: salt skrubb bør ikke brukes av personer med eksem/psoriasis da dette vil svi og føre til ubehag.

En myk og sunn hud

En lett kroppskrem som trekker seg fort inn i huden og etterlater den med fukt og næring. Inneholder sheasmør, vitamin E, trosshasselekstrakt og solsikkelolje. Sheasmør gir mye fuktighet, det er også en antioksidant som virker betennelsesdempende. Vitamin E hjelper huden å bekjempe frie radikaler og sollys. Trollhassel virker beroligende på huden og solsikkelolje gir næring til huden.

Pleie for håret

VakinMe lager også nydelige velværeprodukter til håret. Sjampo og balsam som rett og slett frisker opp hodebunnen, renser og nærer hårstråene og gir en herlig duftopplevelse. Her finner du bjørkekstrakt og aloe vera som beroliger og virker helbredende.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Den lille gode

Et virkelig “must have” i hverdagen. Dette er en håndkrem som huden suger til seg, og som ikke forsvinner selv om du vasker hendene - denne håndkremen trekker seg ordentlig inn i huden og gjør jobben sin. Mandelolje og aloe vera gir næring og gjenoppbygger fuktighet i huden. Her finner du også bjørkekstrakt og aloe vera.

Naturlig oppvaskmiddel

Her får du skinnende ren oppvask, samtidlig som du tar vare på både hendene og miljøet. På toppen av det hele dufter den fantastisk godt!

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Alle produktene fra VakinMe finner du her

Duftlys for hjemmet

- Personlig er jeg en duftlys-junkie og jeg er svært kresen, sier Elin Ahlkvist, som er utdannet SPA terapeut. Hun var med å testet ut mange ulike produsenter før innkjøp. Valget falt på VakinMe. - Duftlysene fra VakinMe har jeg virkelig falt pladask for, de lukter ikke for mye og de varer lenge. I tillegg er de laget av 100 % naturlig biologisk nedbrytbar soyavoks, og helles for hånd i munnblåste glass av dyktige håndverkere. 

Gjør kroppen din en tjeneste, test produktene. Kjøp de her: https://www.rorkjop.no/c/vakinme-hudpleie-og-personlig-velvaere
 
 
Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk www.rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]


Vi har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet! 
www.rorkjop.no

 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54