Hygieniske toaletter spyler rent etter hvert besøk

Er du lei av å bruke børster med vinkel eller gamle tannkoster når du skal vaske toalettet? Kjøp klosett uten vanskelige kriker og kroker.

De gamle toalettene har en kant som krøller seg innover, hvor det lett samler seg bakterier. Nå får du klosetter med hygienisk spylekant, som er mye enklere å holde helt rene. Firmaet Villeroy & Boch Gustavsberg var et av de første med ny design som sparer deg for tid og energi på rengjøring og samtidig sikrer en god hygiene.

 

  • På de gammeldagse toalettene er det en kant som krøller seg innover og lager et hulrom der vannet spyles ut. Fordi du ikke kommer så lett til inne i dette hulrommet, er det dessverre god grobunn for bakterievekst og harde avleiringer. Som markedsledende baderomsprodusent tok vi grep og fornyet klosettskålen i 2014. Nå ønsker vi at flere skal få vite om nyvinningen. Generasjonsskiftet på toaletter er her, og grossistene har modellene på lager, sier markedssjef Tor Strand Jacobsen i Villeroy & Boch Gustavsberg.
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

I Norge representerer firmaet varemerkene Villeroy & Boch og Gustavsberg. I sortimentet til Gustavsberg heter nyvinningen «Hygienic Flush», fra Villeroy & Boch har den det beskrivende navnet «Direct Flush».

 

  • Den nye, åpne spylekanten der våre versjoner har en liten kant på toppen av toalettskålen, gjør at hele klosettskålen blir skylt hver gang du trekker ned. Designet, der setet hviler på denne kanten, hindrer at det spruter eller søles vann utover. Akkurat dette design- og funksjonsvalget har en klar fordel fremfor andre varianter av åpne spylekanter, sier Jacobsen.
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Viktig for sykehus og skoler

Det profesjonelle markedet etterlyste en enklere måte å rengjøre toaletter på, som samtidig forhindret unødig og farlig bakterievekst. Institusjoner som sykehus, pleiehjem, barnehager og skoler har spesielt høye krav til renhold. Innredning og utstyr der fukt oppstår eller er til stede sammen med avleiringer og smussfeller, er sterkt uønsket. Også profesjonelle kunder som for eksempel hoteller, fokuserer på drift og vedlikehold. De har mye å vinne på å investere i de nye toalettene, både for å spare tid med riktig renhold og for å sikre god hygiene.

 

  • Gardermoen flyplass er en av våre kunder. De innså raskt at når mange klosetter skal vaskes grundig opptil flere ganger daglig, vil det raskt lønne seg å gjøre rengjøringen så enkel, effektiv og hygienisk som mulig, sier Jacobsen.

 

Han understreker at det ikke bare er de profesjonelle kundene som har alt å vinne på å installere de nye toalettene.

 

  • De gamle toalettene gjør det virkelig vanskelig å komme til i alle kriker og kroker. Hvis du også kombinerer de nye klosettene med toalettseter med «Quick Release»-hengsler som enkelt kan løftes av toalettskålen, blir rengjøringen en drøm.
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Markedssjefen forklarer at de tekniske løsningene gjør at man ikke må skru av hele setet for å komme til. Du løfter rett og slett av setet for en grundig og enkel rengjøring. Vekk med kranglete børster og små kluter som uansett ikke kommer til skikkelig i gamle setefester.

  • Disse setene er utstyrt med Soft Close-funksjon, et lite skubb på setet og det lukker seg ned stille og pent. Det går ikke å slamre dolokket ned lenger, smiler han.

Villeroy & Boch produserer de vegghengte modellene med åpen spylekant. Gustavsberg lager primært de gulvmonterte. Du finner modeller for alle mulige behov og budsjett.

 

  • Vi er produsenten med størst bredde og dybde i sortimentet akkurat nå. Vi har modeller for alle; barn, funksjonshemmede, små og store mennesker – eller luksusvarianter som Subway, ViFresh og ViClean Direct Flush-veggskåler. ViClean bidéklosett er for deg som er ekstra bevisst på personlig hygiene, og er en plassbesparende kombinasjon av bidé og toalett. Enkelte av våre modeller leverer vi også i fargene sort og grått, sier markedssjef Tor Strand Jacobsen i Villeroy & Boch.

 

Her finner du mer informasjon om enklere rengjøring og god hygiene med åpen spylekant, Hygienic Flush eller Direct Flush:

 https://www.gustavsberg.com/no/finn-inspirasjon/innovasjoner/hygienic-flush/

https://www.villeroy-boch.no/bathroom-and-wellness/our-promise/innovations/directflush.html

 

Behov for produkter? Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt
Behov for rørlegger? Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 
Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54