Et stilfullt baderom med sort

Mange blir inspirert av bilder med store bad og enorme badekar. Men i nyere tid har folk oppdaget at et mindre bad kan være like trendy.

Hemmeligheten ved å lage små bad komfortable er altså å bruke arealplassen på en effektiv måte – hver tomme må brukes godt! Mindre, men stilrene toaletter og mindre, unikt tilpassede servanter med stilrent design vil også begynne å melde sin tilstedeværelse på badet.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Det starter i detaljene

Grohe setter kvalitet først når de utvikler nye produkter, og er leverandør av innredning til baderom, alt fra kraner til badekar. Sort/matt har riktignok vært populært en stund, men det Grohe har sett, er en utfordring i sort/matt; de får lett riper og synlig slitasje.

Grohe har derfor valgt å bruke PVD-teknologi når de produserer armaturer i farger. PVD-overflaten gjør armaturet tre ganger sterkere og ti ganger mer motstandsdyktig mot riper enn vanlig kromoverflate. Og det er en veldig fordel om man vil ha et stilrent baderom i flere år fremover.

«Vårt alternativ til sort heter hard graphite og fås med både blank og matt overflate», forteller Heidi Lie, markedssjef i Grohe.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Hvilke produkter er mest populære til baderommet?

Fra Grohe finner du Essence-kolleksjonen (mest populær i farger). Denne lekkerbiskenen fås i hele ti forskjellige farger og er økonomivennlig. Grohe kan også meddele at høsten bringer dusjsystemet Euphoria, og den populære, innebygde SmartControl-dusjen i hard graphite.

«Jeg så begge disse for første gang på Milanomessen i april, og de er virkelig rålekre», fortsetter Heidi Lie.

Hva har Grohe som er unikt i forhold til andre merker?

 Kombinasjonen av kvalitet, innovasjon og design gjør Grohe unikt. Grohe har blant annet en stor avdeling i Tyskland bestående av anerkjente, internasjonale produkt-designere som jobber med nye produkter til enhver tid. Samtidig har de lang erfaring med å utvikle kvalitetsprodukter og bruker mye tid på å teste og sikre at de nye innovasjonene ikke bare ser lekre ut, men har god funksjonalitet og topp kvalitet for oss forbrukere.


Så skal det også nevnes at Grohe er en verdensledende produsent av sanitærutstyr og har kvalitetsstemplet Made in Germany. Dette, i tillegg til en minimumsgaranti på 5 på alle sine produkter, gjør at du kan være trygg på at du kjøper armatur som varer i år etter år. Flesteparten av produktene har også et tidløst design, slik at du ikke går lei av produktene og kan redekorere etter ønske uten at produktene skal ødelegge utrykket du ønsker på baderommet.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Hvorfor sort?

Hvor fødestedet til denne trenden har opphav, er vanskelig å si, men sosiale medier spiller trolig en sentral rolle i hvordan markedet og trender utvikler seg. Blant annet finnes det «influencers» og bloggere som gir godt med vind i seilene på populære trender, slik som sort. Våre kjære TV-serier påvirker også hjemmene våre; Suits og House of Cards er eksempler på TV-serier hvor interiøret er stramt og sofistikert med bruk av kontraster, sorte elementer og dypere farge – tenk litt på det neste gang du slår på favorittserien.

Behov for produkter? Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt
Behov for rørlegger? Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 
Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54