En oase av velvære på badet

– Det er et økende ønske om å skape en oase av velvære på badet, sier Elin Ahlkvist. Tid og ro – og særlig tid til oss selv – er mangelvare i en hektisk hverdag.

Elin Ahlkvist, som jobber med baderomstrender for rørleggerkjeden Rørkjøp, tror det er grunnen til at så mange av oss ønsker å skape en velværeoase på badet. Vi trenger et sted å trekke oss tilbake og bruke tid på oss selv. 


   – Vi legger mer og mer press på oss selv til å prestere i hverdagen, både i jobbsammenheng og på privaten. Presset er stort, og vi trenger å kunne finne roen et sted. For mange blir det da viktigere å kunne trekke seg tilbake hjemme, og ha en plass der vi slipper å føle på presset fra hverdagen. Badet er et slikt sted, der vi kan stenge døren og bruke tid på oss selv. Da ønsker flere og flere å skape en velværefølelse her, forklarer Ahlkvist.


Bilde over: miljøbilde fra Axor 

Bilde under:  miljøbilde fra Laufen

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Moderne japansk

Denne oase- og velværetrenden er ikke noe nytt. Men den er i stadig endring.


– Nå dras trenden mer mot en moderne japansk stil, der materialer av varmt tre møter kaldere betong og mørkere overflater. Det gir en fin harmoni, sier hun.

Særlig de mørkere flatene sees mer av. Ifølge Ahlkvist er sort nemlig veldig i vinden.


– En av de største pågående trendene vi ser er sorte VVS-produkter, gjerne mot hvite eller grå fliser, eller fliser i marmor og terrazzo, sier hun, og utdyper: – Folk flest har vært litt forsiktige med å velge sort, kanskje særlig på badet. Men når det kombineres med lysere og mykere materialer, blir det enklere. I tillegg er det et godt utgangspunkt for å skape en personlig stil. Enten du ønsker det minimalistisk og enkelt eller maksimalistisk og glamorøst, er det lett å vri det til uttrykket du ønsker.

Velvære i dobbeldusj og dusjtoalett

Velværetrenden vises også i større plass og smarte, hygieniske funksjoner.


– Dobbeldusj er veldig populært, og noe vi kommer til å se enda mer av ut året og videre inn i 2019. Vi ønsker større plass og litt mer hverdagsluksus, forklarer Ahlkvist. I tillegg er dusjtoalettene, som gjør deg ren med vann, på full fart inn i norske hjem.

– Stilrene dusjtoalett, som også har sin opprinnelse fra Østen, med fokus på design, brukervennlighet og hygiene, kommer vi til å se mer av i tiden fremover. Det er både hygienisk og brukervennlig, i tillegg til at det har skjedd mye med designene på disse toalettene de siste årene. Nå får du dusjtoaletter som ser stilige og elegante ut, og som bidrar til å skape spafølelsen på badet, sier hun.


Bilde under: Miljøbilde fra Geberit

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Det ligger i detaljene 

Overflater, VVS-produkter og detaljer må spille på lag for å oppnå oasestilen.

– De grønne plantene er viktige, og de ser vi mer og mer av på badet. I tillegg er bambusmatter kjempepopulært. Og selvfølgelig store, gode håndklær, som er deilige å pakke seg inn i etter en lang, varm dusj. Det er helheten som gjør at du kan få velværefølelsen på badet, avslutter trendeksperten.


8 trinn til din egen oase av velvære på badet:

  • Dobbeldusj
  • Dusjtoalett
  • Grønne planter
  • Sorte VVS-produkter
  • Marmor- og terrazzofliser
  • Varmt tre
  • Materialmiks
  • Tilbehør som store, gode håndklær og bambusmatter

Tekst: Mari Andersen Rosenberg.  ifi.no

Kilde, se link:  Klikk her for link til artikkel


Behov for rørlegger?

Finn rørlegger i ditt nærområde her - klikk her - Finn rørlegger

Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54