Drømmer om drømmebadet

I en hektisk hverdag trenger vi en plass der vi kan koble av og finne roen – der vi kan pleie sjela. Vi vil ha vårt eget hjemmespa.

 

Badet er ikke lenger bare et sted for praktiske gjøremål. Det skal være et rom for avkobling og avslapping når alt annet rundt oss stormer; et sted som kan få oss til å føle oss vel. Her skal vi kunne gi kroppen en pause. 

Når badet da skal pusses opp, er det ikke rart at vi leter etter materialer og elementer som kan bidra til å gi oss denne deilige følelsen. Men det er viktig å huske på at det i like stor grad handler om å skape et brukervennlig og trygt baderom. Med dagens store utvalg i materialer og løsninger tilpasset bad, kan vi heldigvis få i både pose og sekk. I Rørkjøp har vi mer enn 1400 rørleggere som gir deg trygghet og over 100 000 VVS-produkter som sikrer kvalitet.

Les resten av artikkelen om drømmebadet ved å klikke her: https://www.ifi.no/drommer-om-drommebadet

Har du behov for rørlegger? 
Søk her blant våre medlemmer i hele Norge her.

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54