3txruzndsxy4fxu8zkrm

Nå er du bare en e-post unna muligheten til å vinne et bad til en verdi av 300.000 kroner!

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av mer enn 400 rørleggerbedrifter. Vi er representert i alle landets fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, gjør vi det enkelt å bestille rørlegger og produkter på samme sted.

Du er nå bare en e-post unna muligheten til å vinne et bad til en verdi av 300.000 kroner! Har du et bad som er gammelt og slitt? Meld deg på ved å registrere din e-post nedenfor.

Først litt praktisk informasjon

Premie og valg av produkter

Arbeidet utføres av en av Rørkjøps autoriserte rørleggerbedrifter. Sammen gjør dere en befaring og blir enige om hvilken løsning og hvilke produkter som egner seg best for ditt baderom. Du bestemmer selv hvordan drømmebadet ditt skal se ut.

Kriteriene er som følger
 • VVS-produktene til badet kan velges fra merkevareleverandørene som Rørkjøp fører. Se www.rorkjop.no
 • Premien på 300 000 kroner inkl. mva, inkluderer fliser fra Flisekompaniet (verdi 25. 000 kroner inkl.mva) som plukkes ut etter eget ønske i butikk.
 • Rørkjøp AS vil tilordne jobben til en lokal Rørkjøp-bedrift i nærheten av vinner (avhengig av hvor i Norge vinneren bor, vi har rørleggere i hele landet).

Rørkjøp utarbeider før/etter artikkel med intervju og filmer til sosiale medier.

Merk: Deltakelse for dette godkjenner vinner ved påmelding.

4 finalister trekkes 13.08.2019

Vi trekker ut 4 deltakere som går til finalen (trekkes torsdag 13.08.2018). Finalistene vil bli kontaktet av Rørkjøp. Kriteriet for finaleplass er å sende inn ett bilde av badet konkurransedeltaker har behov for å pusse opp. Hvor bilde skal sendes, vil finalistene få beskjed om av Rørkjøp. Merk: Konkurransen er knyttet til registrert boligadresse for konkurransedeltaker (og omfatter ikke hytter eller annen eiendom).

I perioden 13.08 – 23.08.2019 kl. 12.00, vil det bli avstemning blant våre følgere på sosiale medier om hvem som vinner oppussingen av badet. Vinneren blir kontaktet av Rørkjøp og deretter blir vinneren annonsert på sosiale medier.

Merk!

Gevinsten er skattepliktig, jf. Skatteloven § 5-50. Vinneren må påregne å betale skatt av gevinstbeløpet.

§ 5-50.Tilfeldig inntekt

 1. Som skattepliktig inntekt anses tilfeldige gevinster, herunder gevinst ved konkurranse, spill, lotteri og lignende når verdien overstiger 10.000 kroner, og tilfeldig gevinst ved funn av malm og mineraler m.v.
 2. Som inntekt regnes ikke, uansett om utbetaling skjer samlet eller oppdelt over en periode, gevinst fra
  1. Norsk Tipping AS,
  2. totalisatorspill som omfattes av totalisatorspill-loven,
  3. utlodning som omfattes av lotteriloven,
  4. pengespill og lotterier i en annen EØS-stat som godtgjøres å tilsvare de spill eller lotterier som lovlig kan tilbys i Norge, og som er underlagt offentlig tilsyn og kontroll i hjemstaten. Departementet kan gi forskrift til utfylling og gjennomføring av denne bestemmelsen.
  5. offentlig tilgjengelige tiltak arrangert av massemedier. Departementet kan gi forskrift for å utfylle forrigepunktum.
 3. Som inntekt regnes ikke formuesforøkelse ved arv eller gave

Kort oppsummert: Gevinster som enkeltvis overstiger 10 000 er skattepliktig for mottaker. Det skal ikke betales arbeidsgiveravgift da det ikke er ansettelsesforhold. Skattlegges som alminnelig inntekt dvs. 24 %.

Få ditt skreddersydde drømmebad

Dersom vinner ønsker å utvide sortimentet, eller har et større baderom som krever kostnad utover premien på 300 000 kroner, kan vinner velge å oppgradere baderommet mot avtalt pris for ekstra arbeid og produkter etter avtale med Rørkjøp.

Du er kun en e-post unna muligheten til å vinne et bad til en verdi av 300 000 kroner inkl. mva. Lykke til!

Kundeservice: 66 77 53 54