Nå er du bare en e-post unna muligheten til å vinne et bad til en verdi av 250.000 kroner!

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 400 rørleggerbedrifter. Vi er representert i alle landets 19 fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, gjør vi det enkelt å bestille rørlegger og produkter på samme sted. Du er nå bare en e-post unna muligheten til å vinne et bad til en verdi av 250.000 kroner! Har du nytt bad? Ja, da har du kanskje et familiemedlem, en venn eller en kollega som fortjener et nytt bad? Meld på deg selv eller noen du synes fortjener et nytt bad ved å registrere din e-post:Dersom du melder på en venn til konkurransen, skriv inn navnet på vennen her og eventuell relasjon til påmeldte som fortjener et bad familie/venn/kollega:

Arbeidet utføres av en av Rørkjøps autoriserte rørleggerbedrifter. Sammen gjør dere en befaring og blir enige om hvordan budsjettet på 250.000 kroner skal brukes. VVS-Produktene velges i sortimentet fra Brødrene Dahl på rorkjop.no. Du bestemmer selv hvordan drømmebadet ditt skal se ut. Rørkjøp vil tilordne jobben til en lokal bedrift som er medlem av Rørkjøpkjeden og vil lage en før/etter artikkel.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vårt kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54