Varmtvannsberedere

Pleier du å sjekke at varmtvannstanken er i orden? Hvert år skjer det vannskader for millioner av kroner på grunn av gamle og dårlige varmtvannstanker.

Rørlegger fra Rørkjøp på vei inn til kunde for montering av varmtvannsbereder.

Til private boliger benyttes vanligvis standard beredere, fra 80 liter benkeberedere (kan være snaut med tenåringer i huset..) til gulvplasserte typer på 200 eller 300 liter. I en bolig med 3-4 personer, er en bereder på 200 liter vanligvis stor nok til å dekke normal bruk av vann. Er det mer enn fem i familien, kan det være en fordel med 300 liter. Man kan også installere en ekspressbereder som varmer opp vannet hurtigere slik at man klarer seg med en mindre bereder.

Standardbredde på en varmtvannsbereder er 59 cm, men det finnes noen smalere modeller på markedet. Høyden varierer etter hvor mange liter den rommer.
En kombibereder kan også brukes til å varme opp boligen din. Den egner seg både til gulvvarme, sentralfyr og som varmepumpe – samtidig som den gir varmt vann til forbruk.

Har du allerede et radiatorsystem i huset, er kombiberederen en mulig varmekilde. Den egner seg også godt som varmekilde i kombinasjon med vannbåren varme.

Et alternativ er å velge en bereder som kan brukes i kombinasjon med solfangere eller solceller. I en bolig med normalt forbruk, kan 50-60 prosent av tappevannsbehovet dekkes av varmen fra solen

CTCEnergisparingHøiaxOppvarmingOso Hotwater

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).