Ny lekkasjebryter for hus og leiligheter

LK WSS Mini er en ny lekkasjebryter som brukes for å styre vanntilførselen lokalt eller sentralt i hus eller leiligheter. Enheten er godkjent av SINTEF.

lekkasjebryter

For økt sikkerhet er det også mulig å tilkoble lekkasjedetektorer der det er spesielt høy risiko for lekkasje, alt for å forebygge vannskader.

LK WSS Mini består av en hovedenhet, en LK sensor WSS og en motorventil. Systemet kan kompletteres med kontrollpanel og opptil 16 lekkasjedetektorer der alt tilbehør tilkobles trådløst til hovedenheten.

Lekkasjedetektoren har også en innebygget temperaturovervåker som stenger av vanntilførselen ved temperaturer under 5° C.

Kobles til nett

– Den nye LK WSS Mini er et etterspurt produkt som, til tross for sitt kompakte design, har en sterk motor som styrer den vridende kuleventilen. Det er et påbyggbart system som er enkelt å installere og koble opp til vår nettserver for at du skal kunne styre og overvåke ditt eget system, sier Hampus Ramde, produktansvarlig i LK Systems.

LK WSS Mini finnes i 12 ulike systemer avhengig av størrelsen på motorventil (dimensjon G15, G20 og G25) (Norge = dimensjon ½”, ¾” og 1”) og tilbehør.

LK WSS Mini er testet og godkjent i henhold til SINTEF Teknisk Godkjenning Nr 20598.

Finn en Rørkjøp-rørlegger som kan montere lekkasjebryter.

LK Systems

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).