En god kjøkkenvask er viktig

Vi bruker mer tid på kjøkkenet enn noen gang. Derfor er det viktig med en god kjøkkenvask. Her får du tips til hva du skal se etter når du skal kjøpe ny kjøkkenvask.

Kjøkkenvask fra Villeroy&Boch i nostalgisk stil som også passer inn i det moderne hjemmet. Den er overflatebehandlet med CeramicPlus for enklere rengjøring. Den er robust, hygienisk og ripebestandig. Kan fåes i flere farger.
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Det som før var et enkelt rom hvor middagen ble fortært, har blitt et midtpunkt i norske hjem. Kjøkkenet har blitt stedet hvor vi bruker mye tid på kos og matlaging. Og her samles familie og venner til gode samtaler og lange måltider. Et funksjonelt kjøkken skal ha mange kvaliteter. Et av dem er en kjøkkenvask som takler mange behov og utfordringer.

Kjøkkenvask med en kum i silgranit med ekstra stor og dyp kum fra Blanco og serien Naya 6. Finnes i 10 farger.

Hvordan bruker du kjøkkenet?

Først bør du tenke over hvordan du bruker kjøkkenet. Deretter kan du velge en kjøkkenvask som passer til dine behov. Du har et enormt utvalg å meske deg med. Det finnes også en rekke smarte tilbehør som gjør vasken til et praktisk og brukervennlig verktøy.

Intra Baltic firkantet kjøkkenvask.

Spør deg selv:

  • Tar du ofte oppvasken for hånd?
  • Vasker du mye stekebrett og store kjeler?
  • Trenger du plass til skylling og avrenning av håndvask?
  • Er du glad i å tilberede mat?

Dagens moderne kjøkken har utallige løsninger for en enklere hverdag. Ta en titt på vårt utvalg av kjøkkenvasker her. Og husk at Rørkjøp stiller med fagfolk og nyttige tips når du skal velge din nye kjøkkenvask. Ta kontakt med oss – vi kan kjøkken!

Heldekkende kjøkkenvask fra Intra i serien Qube med moderne og stramt formspråk. Finnes også med venstrestilt kum.
Intra Atlantic heldekkende vask
Heldekkende vask fra Intra

Det viktige tilbehøret

1 1/2 kum kjøkkenvask fra Blanco i serien Axia lll 6S i Silgranit lavgrå for nedfelling. Finnes i 10 ulike farger

Stor oppsamlingsrist:

Hvor ofte skyller du ikke ned en brokkolikvast i vasken? Eller en halv kilo med brødsmuler? Å få opp matrester og rask fra avløpet kan være en ekkel affære. Men det kan gjøre skade på rør som tetter seg. En kjøkkenvask med stor oppsamlingsrist er løsningen på slike kjedelige problemer.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true
Intra

Skyllekurv og skjærefjøl:

Har du en hobbykokk i familien? Med skyllekurv og skjærefjøl som tilbehør til kjøkkenvasken tilberedes frukt og grønnsaker i en fei.

Større avrenningsfelt:

Med et større avrenningsfelt gir du de fineste krystallbollene og vinglassene god plass til å renne av seg og lufttørke.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Intra Frame kjøkkenvask

Integrert såpedispenser:

Kanskje ingen livsnødvendighet, men veldig praktisk. Du slipper å ha en egen flaske med såpe på benken. Du slipper å tørke bort klin. Det frigjør plass og er garantert irritasjonsfritt.

Pass på plassen

Før du kan montere den nye kjøkkenvasken din, må du tenke på plassen. Har du begrenset plass på kjøkkenet, kan du gå for en hjørnevask. Men hva med benkeskapet under – hvor stort er det? Ønsker du plass til kildesortering og kanskje rengjøringsmidler og utstyr i skapet, blir størrelsen helt avgjørende.

Det er mest vanlig med et 60 cm bredt skap til kjøkkenvasken. Men vil du ha ekstra plass med to store kummer, må skapet være minst 20 cm bredere. For å være på den sikre siden, skal du velge vasken først og skapet etterpå.

Glem heller ikke at det må være rom for rør! Her finnes det heldigvis mange løsninger. Flere vasker kan leveres med rørsystemer som gir mer plass i benkeskapet.

Og vent nå litt – er du trygg på at vasken passer sammen med benkeplaten?

I dag er kjøkkenvasken mer enn bare et arbeidsverktøy, den er en sentral del av kjøkkeninnredningen. Det beste er at du ikke trenger å kjøpe enten flott design eller praktiske løsninger – du kan si ja takk til begge deler.

Stilren og elegant kjøkkenvask i porselen fra Villeroy&Boch i serien Siluet. Finne flere farger, her avbildet i sort matt.

Store, stilrene benkeflater er det mange som fortrekker på kjøkkenet. Da passer det godt med en kjøkkenvask i supertrendy granitt. Den er ikke bare flott å se på, men du får i tillegg en holdbar vask som er lett å holde ren, og som tåler røff bruk.

BlancoIntraSort mattTrenderVilleroy & Boch

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).