WILO – solide pumpesystemer til vann og varme

Hus med varmesystem fra Wilo

Har du fare for vann i kjelleren eller er det behov for å øke trykket i kranen? Wilo tilbyr smarte pumper og pumpesystemer innen varme- og kjøleanlegg, vannforsyning og håndtering av avløpsvann.

Rørkjøp-leverandøren Wilo, som ble grunnlagt allerede i 1872, tilbyr smarte pumper og pumpesystemer innen varme- og kjøleanlegg, vannforsyning og håndtering av avløpsvann. På grunn av selskapets lange erfaring, er løsningene både brukervennlige og effektive – uansett om du skal drenere huset eller velge en mer bærekraftig varmeløsning.

Øk trykket i kranen med egen pumpe

Å velge pumpe til egen vannforsyning er ikke alltid like lett – spesielt ikke når det finnes så mange forskjellige alternativer på markedet. Men, som med alt annet, er det de små detaljene som avgjør forskjellen.

Premium-pumpen Wilo-HiMulti oppfyller alle dine krav til støy, ytelse og lang levetid. Når du sammenligner denne med en tradisjonell jet-pumpe, vil du se at HiMulti har en smartere konstruksjon, som fører til bedre effektivitet og høyere trykk i kranen. I tillegg er pumpen svært stille i drift, og alle utsatte deler er laget av rustfritt stål. Dette sikrer at du får glede av pumpens kraft i mange år fremover.

Wilo-HiMulti anbefales i følgende tilfeller:

 • Når det er krav til høyt trykk
 • Når du ønsker stillegående drift
 • Til helårsbeboere
 • Dersom flere husstander deler pumpe
 • Til fritidsbolig
Britiske Dennis er influencer for Wilo
Premium-pumpen Wilo HiMulti tilbyr god effektivitet og bedre trykk i kranen. Løsningen er svært stillegående.

Flom i kjelleren eller tømme bassenget?

Av og til er uhellet ute. Ønsker du derimot å ligge i forkant og sikre deg mot flom, eller kanskje du har planer om å tømme bassenget eller drenere huset? Da er det godt å ha Wilo-Drain TMW; en sikker og pålitelig dreneringspumpe, klar til bruk.  Pumpen er helautomatisk med påbygd vippe, og kommer med et innebygget motorvern med automatisk tilbakestilling. En ekstra bonus er den patenterte konstruksjonen som skaper en virveleffekt rundt pumpen; dette sikrer en renere pumpegrop, sikrere drift og lang levetid.

Dreneringspumpen Wilo-Drain TMW: 

 • En svært robust dreneringspumpe
 • Automatisk drift med påbygd nivåvippe
 • Innebygget motorvern med automatisk tilbakestilling
 • Lang levetid
Dreneringspumpen Wilo-Drain TMW
Har du vært litt uheldig? Da bør du benytte en sikker og pålitelig dreneringspumpe. Wilo-Drain TMW er både rask og enkel å ta i bruk.

Automatisk håndtering av spill- og avløpsvann

Ønsker du et ekstra bad i huset, men mangler avløpsrør? Da bør du vurdere løsningen Wilo-HiSewlift.

Dessverre kan ikke alle avløpsanlegg løses med normalt fall. Dette kan være tilfellet hvis eneboligen din ligger under nivået for kommunal ledning, eller ved en utbygging av kjeller hvor avløpsvannet kommer under hovedledningen.

Med Wilo-HiSewlift kan du installere både dusj og toalett uten å måtte bryte opp kjellergulvet. Pumpeløsningen sikrer en automatisk håndtering av spill- og avløpsvann – i tillegg til at den skiller seg ut med sitt plassbesparende design og lave vekt. Både installasjon og tilkobling er svært enkelt med Wilos Plug & Pump-løsning.

Wilo-HiSewlift håndterer spill- og avløpsvann: 

 • Svært stillegående
 • Fleksibel og holdbar løsning
 • Moderne og plassbesparende design
 • Rask og enkel tilkobling med Plug & Pump
 • Aktivt karbonfilter sørger for god ventilasjon
Wilo-HiSewlift 3-35
Wilo-HiSewlift 3-35 gir automatisk håndtering av spill- og avløpsvann. Dette er en god løsning hvis boligen din ligger under nivået for kommunal ledning.

Grønn varme med sirkulasjonspumpe

Det finnes strømslukere i alle boliger, og én av disse er den gamle og uregulerte sirkulasjonspumpen i varmesystemet.

Ved å bytte til den høyeffektive pumpen Wilo-Yonos PICO, får du en grønnere løsning som lever opp til alle energikravene som stilles til en moderne pumpe. Slik kan du spare både lommeboken og miljøet. Denne sirkulasjonspumpen er laget for varmeanlegg i både større og mindre boliger. Er du usikker på hva slags pumpetype du trenger i ditt varmeanlegg? Gå til www.pumpebytte.no for å finne riktig størrelse.

Sirkulasjonspumpen Yonos Pico
Den høyeffektive sirkulasjonspumpen Yonos PICO oppfyller alle energikravene som stilles til en moderne pumpe.

Wilo – kvalitetspumper til norske hjem

Wilo er en av Europas ledende produsenter av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. I dag er Wilo synonymt med høyteknologi i pumpesektoren.

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).