Tapwell – italiensk design til bad og kjøkken

Kran i ulike farger fra Tapwell

Skandinaviske Tapwell leverer høy kvalitet og innovativt, italiensk design – tilpasset de fleste budsjettrammer. Bli bedre kjent med en av Norges ledende leverandører på armatur og praktisk tilbehør til kjøkken og baderom, hjemme eller på hytta.

Hos Rørkjøps leverandør Tapwell får du det lekreste og nyeste innen italienske design-produkter – helt uten å måtte gå på akkord med budsjettet. Tapwell holder nemlig prisene nede ved å kutte ut unødvendige ledd mellom produsentene i Italia og butikkhyllene i Norge. Dermed kan «nordmenn flest» unne seg elegante, italienske armaturer og baderomsprodukter når hjemmet skal bygges eller renoveres.

Italiensk helhet og design på bad, kjøkken eller hytta

At produktene fra Tapwell er produsert i Italia, betyr at de kjennetegnes av stilig design og innovative løsninger. Utvalget av armaturer og tilbehør til både kjøkken og baderom er stort:

  • Kjøkken- og servantbatterier
  • Takdusjer
  • Sminkespeil 
  • Knagger, kroker og håndklestenger
  • Såpekurver
  • Toalettpapirholdere og toalettbørste

Modellene er tilgjengelige i flere innbydende stiler, slik at du kan velge mellom alt fra forkrommede eller matte overflater, til kobber eller polert messing for et mer antikt uttrykk. Du kan sågar få ekte gull inn på ditt bad eller kjøkken, da gulloverflatene får sin glans av 2–3 % ekte gull!

De forkrommede overflatene holder seg blanke og elegante i lang tid. Overflatene i kobber eller messing oksiderer etter hvert, og gir deg dermed muligheten til å få et røffere uttrykk med årene. Slik kan du fullføre «looken» på baderommet, kjøkkenet eller hytta gradvis.

Takdusj – et elegant tilskudd til badet

Det er ikke bare armatur som leveres av Tapwell – de tilbyr også lekkert baderomstilbehør og elegante takdusjer som kan sette prikken over i-en på ditt baderom.

Ønsker du en moderne takdusj med rette linjer til et stilrent bad? Eller kanskje du ønsker en rund takdusj for å vekke en følelse av regnskog, jungel og ren harmoni? Uansett hva du er på jakt etter; Tapwell har utvalget. Alle takdusjer leveres selvsagt med trykk- og termostatstyrt blandebatteri.

Takdusj fra Tapwell
Rundt, rette linjer eller klassisk? Med Tapwell kan du velge den takdusjen som passer best inn hos deg!

Tapwell – skandinavisk leverandør av italiensk design

  • Skandinaviske Tapwell er en privateid distributør av kjøkken- og baderomsarmatur.
  • Alle produktene produseres av ledende produsenter i Italia, men Tapwell er en aktiv deltaker i selve design- og produktutviklingsprosessen. Ved å være tydelige i sine kravspesifikasjoner, sikrer de at norske kunder alltid får det de ønsker seg.
  • Høy kvalitet er selvsagt viktig. Derfor utfører Tapwell streng kvalitetskontroll før produktene forlater fabrikken; hvert eneste produkt – uansett om det er armatur, blandebatteri eller takdusj – blir nøye testet av eksperter.
  • Under normale forhold er Tapwells armaturer vedlikeholdsfrie i minimum fem år og produktene er SINTEF-godkjente.

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).