Linn Bad – kortreist, norsk kvalitet i 45 år

I over 40 år har Linn Bad produsert kortreiste baderomsmøbler fra fabrikken i Vik i Sogn.

Linn Bad baderomsinnredning
Trenden med svarte detaljar er framleis sterk, og no kan me levere MARI med svarte, matte handtak. Her er MARI vist i 120 cm med vår nye HEINE porselenservant med dobbel kulp. Vårt nye FRAMFJORD speil med frosta lysefelt og berøringspanel med ulike funksjonar som dimmar, av/på, regulering av fargetemperatur og hukommelse. Høgskap i 40 cm breidde med hyller.

Linn Bad er Norges største produsent av baderomsmøbler og produserer norske, kortreiste møbler til baderom og vaskerom. I over 40 år har de produsert baderomsmøbler med fokus på design og kvalitet, og som passer perfekt inn i norske hjem. Her finner du garantert noe som passer for deg – enten du har stort eller lite bad.

Vaskeromsinnredning fra Linn Bad

Vaskerommet trenger ikke lenger være husets kjedeligste rom – det sørger Linn Bads brede utvalg av vaskeromsløsninger for. Bredt utvalg av skap i mange størrelser gjør at du lett kan innrede et funksjonelt vaskerom – enten du har liten eller god plass.

Speil og speilskap fra Linn Bad

Rundt eller et mer kvadratisk speil til badet? Eller et speilskap med oppbevaringsplass? Linn Bad tilbyr speil og speilskap i mange varianter og utførelse – her finner du garantert produkter som vil passe perfekt inn på ditt baderom. Alle speil og speilskap har LED-belysning, og noen har til og med eget berøringspanel.

Baderomsinnredninger

Å velge baderomsmøbler er et viktig valg. Linn Bad tilbyr en rekke forskjellige baderomsinnredninger som vil passe perfekt – enten du har et stort eller lite bad.

Årets nyhet fra Linn Bad heter SELMA og utfordrer de siste årenes trender med med heltre eik, istedenfor høyglans, minimalisme og glatte fronter.

SELMA med eikestaver i heltre eik eller svartlakkert eik. Selma med glatt front er kledd med nøye utvalgt eikefiner.

Porselenservanter og evermiteservanter

Porselen er et vakkert og levende materiale, og hver servant fra Linn Bad er «håndlaget». Siden porselen er et mer levende materiale enn for eksempel Evermite, er det større variasjon i målene.

En porselenservant kan en heller ikke få helt snorrett og bein, det vil alltid være litt variasjon i overflate og kanter. Det er det som gjør gjør porselen så levende og sjarmerende.

EVERMITE-servant er en kunstmarmorservant. EVERMITE er støpt i former som sikrer minimalt variasjon i målene. Vi garanterer 0 / +3 mm i variasjon i lengdemål. EVERMITE er basert på modifisert polymerbase. Dette gjør servanten overlegen når det gjelder ripesikkerhet, flekkinntrenging og glans.

Fakta om Linn Bad

  • Linn Bad produserer baderomsinnredninger, servanter, vaskeromsinnredninger, speil og speilskap
  • Norges største produsent av baderomsmøbler
  • Lager norske, kortreiste møbler

Se produkter fra Linn Bad i vår nettbutikk

Rørkjøp kan montere produkter fra Linn bad

Ta kontakt med en av våre rørleggere – vi finnes i alle fylker!

Finn rørlegger