Dusjdører med sorte profiler

Sort inntok badet med storm for noen år siden. Mange som ønsker sort, skal ha sort matt. Her viser vi litt av utvalget vårt av dusjdører med sorte profiler.

dusjløsninger
NOVELLINI Kuadra H Sort industrial Fastfelt som kan leveres med profiler i fargene krom eller sort matt. Glasset er 8 mm og høyden er 200 cm, og glasset kan leveres i klart, fume (sort), eller med Ravenna Print.

De vågale velger dusjvegger med ruter eller striper. De går «all in» og kjøper fastvegg med ruter eller striper som er brent inn i glasset.

Men de fleste ønsker klart glass, sorte profiler og sorte håndtak. Rørkjøp har mange leverandører som leverer dusjdører med svarte profiler.

Nedenfor viser vi noe av det våre rørleggere tilbyr. Kanskje du ønsker et moderne og litt stilig uttrykk på badet? Check it out!

MACRO Empire Empire er med sine aluminiumsprofiler rundt hele glasset og 6 mm herdet klarglass en robust dusj med industriell design. Empire er for deg som vil skape dramatikk i baderommet. Dusjserien Empire svart kommer med avtakbare sprosser, leveres også som hvit matt. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring og er, som profilene, av aluminium. Dørene har hev/senk hengsler i metall. Dusjen er av høy kvalitet og enkel å installere.
dusjnisje - coram soho
CORAM Soho. Dusjløsning i matt sort pulverlakkert aluminium. Alle sprosseprofilene er montert på utsiden av glasset. Slette flater på innsiden forenkler rengjøringen. Sort silketrykk i glasset bak sprossene gir inntrykk av at det også er sprosser på innsiden.
VIKINGBAD Liam. Dusjløsning hjørne. 110 Liam dusjhjørne fast glassfelt og Liam leddet dusjdør. Sort matt.
INR Linc AngelVarenr. 51202199 (90×90 cm, sort matt) Fåes i standard yttermål 70, 80, 90 og 100 cm. Standard høyde 200 cm til øvre kant veggprofil. Fåes i frostet glass, stripe glass, grått glass og klart glass. Veggprofiler og grep fåes også i blank krom, mattbørstet og hvit finish. Her vist i klart glass med matt svart profiler/grep, yttermål 90×90 cm.
Disse dusjveggene fra Macro er nye og snart klare for å kunne bestilles gjennom Rørkjøp og våre rørleggerbedrifter. Ta kontakt for mer informasjon.

AluminiumCoramINRKlart glassMacroNovelliniSortSort mattVikingbad

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).