Sjekk forvandlingen! Bad før og etter oppussing

Badet var utgått på dato. Med god planlegging og effektive håndverkere, har eierne nå fått sitt drømmebad.

Synlige rør, ruglete fliser, misfargede fuger og dårlig stemning – badet i Bødalen trengte sårt en oppgradering. Til tross for at familien hadde planer om å renovere badet når de flyttet inn tok det hele syv år før tanker ble til handling, og det var først når toalettet takket for seg at steget videre ble tatt.

Etter å ha levd med et lite hyggelig baderom i mange år, var det to fokusområder huseierne var veldig klare på; det nye badet skulle gjenspeile velvære og romme funksjonelle løsninger. 

Planlegg med rørlegger – hold budsjett
Tanker og planer om badet var grovt skissert, det var blant annet et ønske om innebygde armaturer og de hadde lekt litt med tanken om å flytte både toalett og dusjsone. Heldigvis bestilte de gratis befaring før noen ytterligere steg ble tatt, og her opplevde også huseierne viktigheten av å få en fagpersons vurdering tidlig i planleggingsprosessen. Rommets planløsning, og ikke minst også hvordan de ulike rørene var plassert, gjorde det å flytte på essensielle soner til en svært kostbar oppgave som huseierne derfor valgte bort for å holde budsjett. Opprinnelig plan var også å velge innebygde armaturer, men det krevde blant annet at veggen i våtsonen måtte ha blitt forsterket ytterligere, noe som igjen ville ha krevd større budsjett. Sammen med rørlegger la huseierne derfor planer i samråd med rørlegger og sikret med det drømmebadet uten å sprekke budsjettet!

Drømmebadet ble til virkelighet, uten budsjettsprekk, med god planlegging
og godt samarbeid med rørleggerbedrift fra Rørkjøp.

Funksjonalitet og finesser på badet
Inspirasjon til det nye baderommet ble hentet fra huseiers store lidenskap til velvære, og da spesielt inntrykk og tradisjoner fra den østlige delen av verden. Dusjtoalett var et klart ønske både med tanke på hygieniske men også miljøvennlige årsaker, valget falt her på Japanske Toto fra Korsbakken. Dette er et svært funksjonelt dusjtoalett da det blant annet er selvrensende (elektrolysebehandlet vann med antibakteriell effekt), fjerner ubekvem lukt, innehar en teknologi kalt
Pre-mist som gjør det 80 % vanskeligere for skitt å sette seg fast på keramikken samt et nesten lydløst skyll med mindre vannforbruk og minimal bruk av rengjøringsmidler.

Nytt vegghengt og moderne dusjoalett (ToTo) fra Korsbakken og Geberit betjeningsplate.
Huseierne har innredet badet med inspirasjon fra Østen.
Lekker servantkran fra Axor og bollservant fra Batcho.

Når dusjen teller…

Velvære og funksjonalitet gjenspeiles også i dusjområdet på dette badet. På veggen pryder Axor regndusj med Powder Rain teknologi.
– Å ta seg en dusj har fått et nytt begrep, forteller huseier. – Med tusenvis av mikrodråper sørger denne dusjen for en sanselig vannfølelse på hele kroppen. Vannet som splittes opp av dusjhodet kommer også ekstra stille ut av dysene, og vannføringen sørger for minimalt med sprut utenfor dusjsonen.

Designsluk til å tråkke på
Med designsluk fra finske Vieser har eierne sørget for behagelig design å tråkke på. Varianten Square, som er i kebony-tre utførelse, er en fryd for både øyet og føttene. Sluket er også en smart løsning i seg selv, da det rommer mer enn nok vanntrykk og krever lite vedlikehold. Fliser av treimitasjon, som er lagt i fiskebensmønster, passer godt sammen med de betonginspirerte flisene og bidrar til å gi badet en harmonisk og innbydende atmosfære. 

Baderomsinnredning og servant i samme stil
Innredningen fra Korsbakken Bad har skuffer med god plass til oppbevaring samt en smart håndkleholder plassert på venstre side av benkeplaten. Videre er det installert en Trieste bolleservant i hvit matt overflate fra Bathco. Denne står i god stil sammen med Axor Massaud servantbatteriet som lar vannet renne i et rolig, mønster som minner om fossefall. 

God planlegging gir godt resultat
– Vi er så fornøyde med badet og føler det har blitt akkurat det badet med Østens mystikk som vi drømte om, sier huseier.
– I utgangspunktet hadde vi flere planer som var svært kostnadskrevende, men ved å ta med rørleggerne i planleggingen av vårt baderom, fikk vi oversikt over hva som var realistiske planer innenfor vårt budsjett. Flytting av rør var ikke en av dem. Men ved å bruke god tid på valg av materialer, løsninger og produkter sammen med rørleggerbedrift fra Rørkjøp, fikk vi vårt drømmebad!

Designsluk fra Vieser.
Velvære i dusjen med dusj fra Axor og SPA-produkter fra VakinMe.
Smarte detaljer med håndkleholder i benken.
Stor og romslig dusjsone. Håndkleholder fra Coram, sluk fra Vieser.

AxorBatchoCoramGeberitKorsbakkenSort mattSPA-produkterTrender

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).