Klassisk, moderne eller rustikk baderom?

Det er et stort utvalg i baderomsmøbler og det er vanskelig å bestemme seg for en stilretning. Alt fra materialvalg til farger og tilbehør bør henge sammen. Vi tok turen til Geberits nye showroom for å se på ulike muligheter. Se filmene!

Anne Ersnes, produktsjef for synlige produkter i Geberit Norge viser stolt frem et utvalg av sanitærløsninger og produktnyheter fra deres showroom på Lørenskog.

Speilskap fra Geberit i 120 cm med finesser som to EL-uttak og USB-lader.
Frostet list nederst på speilet hindrer fingermerker.
  • Produktene er designet med moderne linjer for enkel integrering både for privat bruk og i offentlige miljøer, sier Ersnes. For når du skal velge baderomsmøbler bør de ikke bare være pene å se på, de skal også være enkle å rengjøre og funksjonelle. Alt fra mulighet for usb-lading til magnetisk tavle for pinsett, er små finesser som mange setter pris på.
Speilskap med hyller i dørene. Forstørrelsesspeil, magnetlist, USB-lader er blant finessene inne i speilskapet. Høyskap med dype skuffer med glass-sider. «Back to wall»-løsning på toalettet.

Vibeke Lund Skeide, key account manager i Geberit er spesielt opptatt av formene på baderomsmøblene og slukrenner.

– Det er både pent og praktisk med litt buede former på baderomsmøbler. Mange liker jo Smeg-kjøleskapets former fra 50-tallet. Vi har nå baderomsskap som minner litt om denne retro-formen. Litt mindre skarpe kanter gjør jo også at man unngår en del blåmerker, sier hun og ler. – For det hender jo man er litt ukonsentrert i morgenrushet på badet.
– Serien myDay har praktiske funskjoner som antisklimatter og integrert LED-belysning i servantskapene. Alle speil med lys er også tilgjengelig med antidugg-funksjon som standart i denne baderomsserien.

Serien myDay fra Geberit kan minne litt om SMEG-formene. Trekket til oppbevaring inne i høyskapet kan tas ned og enkelt vaskes.

Valg av størrelser på produktene

De fleste baderomsmøbler leveres i flere størrelser og med ulike overflater. Du kan derfor velge bredde, dybde og høyde etter behov. Tenk spesielt på det når du også skal velge toalett, lyder oppfordringen fra Ersnes.

– Det er så mange ulike toaletter å velge mellom at du kan få akkurat det som passer best for deg og din familie. Eldre mennesker har en fordel av at toalettene henger høyt, mens små barn må rekke opp. Det kan være en stor fordel å ta en prat om hva seg egner seg best med rørleggeren som skal utføre jobben. De har fagkunnskapen som kreves for å se ulike muligheter og vet hva som er best gjennomførbart i praksis.

Innredning av små bad

Små bad setter ekstra krav til planlegging og innredning for å kunne utnytte hver centimeter, men et lite møbel kan overraske med god oppbevaringsplass. Det å velge speilskap, hvor speil og oppbevaring er i ett, gir ekstra rom og utnyttelse av plassen.
– Vi tilbyr mange plassbesparende løsninger av sanitærporselen og baderomsmøbler som gjør det mulig å utnytte plassen på gjestebad eller andre toalettrom med kronglete planløsninger, forteller Ersnes.
Les mer om innredning av små baderom her.

Ulike priskategorier

Det står ikke på valgmulighetene, utvalget innen baderomsmøbler er stort og som regel er det budsjettet som setter føringen for det endelige valget.

– For å kunne nå ulike målgrupper har vi produkter i ulike prisklasser, forteller Lund Skeide.

Mange muligheter innenfor de ulike baderomsmøblene. Du velger selv bredde på de ulike modulene.

– Det gir mulighet til å velge selv hvor mye man ønsker å bruke på et baderomsmøbel. Skulle man velge produkt i det laveste prissjiktet så betyr ikke det at det er et dårlig produkt. Vi selger kun kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som Porsgrunn, IFØ og Geberit. Men det blir jo litt som å kjøpe en bil, du kan få mye god kvalitet til en grei pris, men ønsker du å kjøre med turbo og ekstra finesser, så koster det litt mer. Det store utvalget av baderomsmøbler gjør at vi har noe for enhver smak og innenfor ulike budsjetter.

Designserien Geberit Xeno2 har rene, geometriske linjer utvendig. Her ser vi spennende kontraster og minimalistisk design i ett. Servant med praktisk og estetisk avlastningsplass. Foto: CBK/Rørkjøp.

GeberitIføPorsgrund

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).