Innred med smarte vaskeromsløsninger

Du bør ikke undervurdere verdien av et funksjonelt og innbydende vaskerom. Her er noen av våre smarte vaskeromsløsninger.

Vaskerom Novellini
NOVELLINI Perimetro. Perimetro er en møbelserie for deg som vil skape ditt eget unike og funksjonelle vaskerom. Perimetro leveres i flere ulike materialer som: Laminat, MDF i trefinish eller PVC i trefinish, hvor du kan velge mellom flere ulike størrelser og 17 farger. Her vist i 180 cm.

Tenk så mye hyggeligere det blir å være på vaskerommet når vaskeromsinnredningen har morsomme finesser, fleksible løsninger og i tillegg er flott å se på.

Spesialtilpasset innredning til vaskerommet

Er du klar over at det finnes egne møbler og innredninger for vaskerommet? Utvalget er stort og det finnes mange gode løsninger, både for store og små vaskerom.

En vaskeromsinnredning skiller seg fra den tradisjonelle baderomsinnredning ved at den har ulike, smart oppbevaringsløsninger inne i skapene.

Dette kan for eksempel være uttrekkbart strykebrett, skittenstøyskurver på skinner og høyskap som kan benyttes som bøttekott.

På vaskerommet er det også kjekt å ha en ekstra utslagsvask – vi har tidligere skrevet om hva du må tenke på når du skal velge utslagsvask.

Her blir du presentert for ulike kombinasjoner og muligheter både innen materialvalg og tilbehør. Det er utrolig hva du kan få plass til med god planlegging.

Det beste av alt er du kan kjøpe alle disse praktiske og lekre vaskeromsløsningene gjennom våre rørleggere – finn en dyktig rørlegger i ditt nærområde her.

Vaskeromsløsninger fra Novellini

Perimetro fra Novellini er en vaskeromsmøbelserie for deg som vil skape ditt eget unike og funksjonelle vaskerom. Møbelserien finnes i flere ulike materialer som laminat, MDF i trefinish eller PVC i trefinish. Du kan velge mellom flere ulike størrelser og hele 17 forskjellige farger.

Novellini vaskeromsinnredning
NOVELLINI
Novellini baderomsmøbler
NOVELLINI

Vaskeromsløsninger fra Alterna

Valg- og kombinasjonsmulighetene er store med nye Alterna vaskerom.

Her kan du velge alt fra helt enkle til svært praktiske og smarte løsninger. Alle disse møblene kan suppleres med smarte oppbevaringstilbehør som blant annet uttrekkbare kurver, vaskeskaputtrekk og avfallsløsninger.

Standardskapene er kvalitetsskap i hvit høyglans og inkluderer justerbare føtter, håndtak, hylleplater og mykstengning.

Velg mellom benkeskap med dører eller uttrekk, skuffeseksjoner, skap med strykebrett inkludert, og høyskap både med og uten vaskeinnredning.

Stort vaskerom med vaskeromsinnredning fra alterna
ALTERNA. Innredning for stort vaskerom. Vaskeromsmøblene finnes også i fargene hvit, hvit høyglans, grå matt, isbree, sand og eik.
lite vaskerom med vaskeromsmøbler fra Alterna
ALTERNA. Innredning lite vaskerom
Utrekkbar skuff i alterna vaskeromsmøbel
Smart oppbevaring under vaskemaskin. (ALTERNA)
Skap til strykebrett
Plass til strykebrett. (ALTERNA)

Vaskeromsmøbler fra LinnBad

Vaskeromsmøbler fra LinnBad
LINN BAD. Vaskeromsinnredning i hvit matt.

Vaskeromsmøbler i hvit matt vist i 250 cm bredde. Høyskap med trådkurver gir god oversikt, og underskap med uttrekkbart strykebrett er en plassbesparende og praktisk løsning.

Benkeplatene er i spon med laminat overflate, her vist i skifer med rett kant. Hylle i hvit høyglans til ekstra oppbevaring.

vaskeromsmøbler fra LinnBad
LINN BAD. Praktisk og plassbesparende med vaskemasking og tørketrommel oppå hverandre.

Vaskeromsmøbler i hvit matt i 260 cm bredde. Det kan være plassbesparende å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre.

Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. Overskap over hele benkeplata gir mye plass til oppbevaring. Benkeplate i fargen eik.

benkeplate til vaskeromsinnredning fra linnbad
Benkeplate i høytrykkslaminert spon, slitesterke og lette å holde rene. Her vist i fargen EIK. (LINN BAD)
Standard håndtak på vaskerom. (LINN BAD)

Tips når du skal lage vaskerom

  • Velg gulv og vegger som tåler vann og er lette å rengjøre – vinyl og fliser er gode valg på gulvet. Malt betong er enklere å rengjøre enn ubehandlet betong.
  • La en rørlegger fra Rørkjøp gjøre jobben – du vet aldri når uhellet er ute og et eller annet lekker. Alt arbeid i våtrom må utføres i tråd med Våtromsnormen.
  • Sørg for god belysning, spesielt over benkeplate og utslagsvask.
  • Prioriter god benkeplass, så er det plass til tøybretting og annet arbeid som krever plass til å legge fra seg ting.
  • Montér tørkestativer som kan trekkes ut fra vegg eller ned fra taket, så slipper du å miste verdifull plass på gulvet.
  • En stang til kleshengere plassert i taket er kjekt – da har man alltid et sted å henge jakker og skjorter til tørk.

AlternaEikHvit høyglansHvit mattLaminatLinn BadMDFNovelliniOppbevaringPVC

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).