Trendy på badet

Årets trender på baderommet er en retur til både naturen, fargene og til fokus om mindre stress i hverdagen. Kjølig minimalisme må nå vike plass.

Fargerikt bad med baderomsinteriør fra Laufen Kartell.

Stilretninger kommer og går. For oss i rørleggerbransjen er det spennende å følge med på utviklingen. Nå er vi inne i en tid som blander det moderne og teknologiske med det naturlige og miljøvennlige. Gjennom Rørkjøps leverandører, kan vi tilby deg det hotteste og den beste kvaliteten på markedet! Her gir vi deg en oversikt over noen av de populære baderomstrendene og produktene våre rørleggere forhandler.

Et fargerikt år

Norske baderom har de siste årene vært preget av nedtonede, bleke farger. Svart, hvitt, beige og grått har vært gjengangere, og stilen har vært kjølig. For alle som foretrekker en mer energisk morgenhilsen, er det derfor gledelig å melde at det nå er varme farger som gjelder.

Villeroy & Boch badekar
Lekkert bad med produkter fra [email protected] Finion.

Det finnes mange måter å få den gode morgenfølelsen på. En av dem er å starte dagen på et bad i lune og friske farger. Du kan dempe det ned med detaljer, eller gjøre det hakket sprekere med tilbehør i friske farger. Er du redd for å bruke for mye farge, kan du kombinere én vegg i helfarge med nøytrale innslag av for eksempel hvitt og grått. Eller velge en innredning med litt farger opp mot hvite vegger.

Baderomsmøblene i pastell, Big Dust Pink, kommer fra Korsbakken.

Inn med naturen

Interform Mime
Interform viser her sitt stilrene badekar fra serien Mime.

Det gjelder ikke bare i bruk av materialer, men også i utforming og mønstre på fliser og tapeter. Miljøvennlige løsninger som reduserer forbruk, har for alvor gjort sitt inntog også på badet. Nå er det inn med materialer som gir assosiasjoner til naturen, og som har god holdbarhet.

Linn SELMA baderom med eikestav fra Linn Bad. Her vist med Egir servant i svart matt, og topplate i hvit matt. Hopra D 80 cm rundt speil med svart metallramme. Høyskap 40 cm med svart matt håndtak.

Tenk tre når det gjelder veggfliser og gulvbelegg. Hvorfor ikke imitere skogen hjemme på ditt eget bad? Det finnes et stort utvalg av belegg og tapeter med forskjellige trestrukturer. Tilbehøret går i materialer som marmor, keramikk og bambus, eller stein og skinn. Vi pynter også baderommet med grønne planter for å få en touch av jungel. Pynting med siv som du kan plukke selv er også et godt alternativ.

INR Linc Angel dusjløsning med sort matte profiler.
Batcho Sicilia i microsement.
Vieser Square designsluk.
SPA og velvære produkter fra VakinMe. Produktene kan kjøpes på rorkjop.no

Det dekadente badet

I kontrast til den mer naturlige baderomsstilen finner vi trenden som hyller luksus og dekadanse. Nordmenn elsker spa og vil gjerne ha det hjemme i sine egne hus. Vi bruker nemlig mer tid på badet enn før, i jakten på velvære og avslapning i en stressende hverdag.

Du må ikke ha et stort baderom for å få til spa-følelsen. Men sørg for å gi god plass i dusjsonen. Det er godt å kunne bevege seg fritt, og har du plass til en egen krakk er det kjekt.  Har du badekar eller massasjekar, er det mye å velge i! Så bruk litt tid på en finne badekaret som egner seg best for deg og ditt baderom.

Duravit XSquare.

Med tilbehør i trendy materialer som messing er du godt i gang. Fargepaletten på ditt hjemme-spa kan være dus og mild med pudderrosa og betonggrå, eller mer elegant og dramatisk med sort og lilla. Personlige detaljer og spa-produkter i emballasjer som matcher resten av innredningen, gjør seg bra.

Prikken over baderoms-i-en

Når du har gitt veggene nye farger og fliser, er det på tide å sette prikken over i-en. Det kan du gjøre ved å utsmykke badet med en servantkran som gir deg vann i en vakker og naturlig virvel. Eller ved å installere et dusjtoalett hvor du kan sitte godt og varmt mens toalettet tar seg av – alt! 

Geberit AquaClean Sela dusjtoalett tilbyr enkle funksjoner og enkel betjening.

Har du alltid vært fascinert av vannets naturlige bevegelser? Rørkjøp er forhandler av Axor Starck V, en ny servantkran som ikke likner noe annet du har sett. Den gir deg muligheten til å oppleve hvor levende vann faktisk er. En kraftig vannvirvel fremhever den særegne vitaliteten i naturen ved hjelp av en glasstut som er åpen øverst. Slik får du naturelementet rett hjem på ditt eget bad.

AXOR Starck V lekker glass kran designet av Phillipe Starck. Her er vannvirvelen i fokus.

Den nyeste trenden når det gjelder toaletter, er dusjtoalett. Akkurat som navnet tilsier, er dette et toalett som også fungerer som en dusj – for dine nedre deler. Her kan du velge mellom en rekke funksjoner, som føner, justerbar temperatur, fjernkontroll og massasjedusj. Du kan også få et dusjtoalett som ved hjelp av sensorer kan åpne, lukke og rense seg selv.

Vieser Dot designsluk.

Priken over i-en på gulvet: Designsluk.

I Rørkjøp samarbeider vi med mer enn 70 leverandører av kjente merkevarer. I denne filmen viser vi et lite utvalg av hva vi kan tilby. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter.
Sjekk ut vår produktkatalog og ta kontakt for mer informasjon.

AxorBatchoDuravitEikFossGeberitGlassHøyglansInterformKartellKorsbakkenLaufenLinn BadMacroMørkt trePurusSort mattTrenderVieserVilleroy&Boch

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).