Lekkert og funksjonelt

Mørkt og matt eller kanskje lyst og polert? Kraner, dusjer og betjeningsplater har blitt så stilige at de nesten kan innta catwalken.

Det er gøy å se hvordan leverandørene følger trendbildet i interiørmarkedet. På lik linje med møbelprodusentene, tilbyr VVS-leverandørene mange spennende farger og overflater i alt fra kranen i dusjen og til detaljer på tilbehør og betjeningsplater over toalettet. Overflatene leveres i alt fra mørk og matt til lyst og polert. Det gir muligheten til å velge produkter som passer perfekt til din stil både på kjøkken og baderom.

Mange av overflatene er utviklet med en innovativ teknologi som gjør produktene hardere, mer ripebestandige og ikke minst mer slitesterke. Det store utvalget av farger på overflater som kraner, dusjer og trykkplater, gjør at du kan velge produkter som gir badet det «lille» ekstra og som vil bidra til at du kan sette personlig preg både på ditt bad og kjøkken.

Kranen som skulptur i rommet
– En utvikling som har vært sterk de siste årene, både på kjøkken og baderom, er at kranen stadig får en viktigere rolle i rommet, sier markedsdirektør i Rørkjøp, Cecilie Bjørnerud Knap.
– Fra å ha en rent funksjonell rolle for rent vann til rengjøring og drikkevann, har kranen i større grad blitt som en skulptur i rommet. Funksjonelle og praktiske funksjoner kombineres med spennende overflater og lekre farger som gjenspeiler moderne trender og tiden vi er inne i, sier Bjørnerud Knap.

– Økt ønske om individualitet, og det å skape sin egen stil, gjenspeiles i det store utvalget av kraner, overflater og alt av synlige produkter på badet, sier Bjørnerud Knap.
– Det er bare å se på utviklingen av kraner; fra å ha en rent funksjonell funksjon for en del år tilbake, utvikles nå funksjonaliteten i takt med den visuelle formgivningen. Se bare hvor mange som nå ønsker uttrekkbare kjøkkenkraner som gjør det enklere å skylle oppvask, eller berøringsfrie kraner som begrenser smittespredning og sparer energi. Det er den praktiske siden, men så velger man kanskje i tillegg en kran som har en fin farge og en moderne finish. Ja takk begge deler sa Ole Brumm.

Grohe Blue finnes i flere lekre overflater. Blue bestilles og monteres av din lokale Rørkjøper.

– Det er mange fine kraner å velge i, så bruk litt tid for å finne en kran som du vil ha glede av i mange år og la deg ikke blende av lekre kraner fra en ukjent merkevare. Kjøper du kran gjennom en rørlegger i Rørkjøp er du sikret at produktet har god kvalitet og at monteringen blir utført riktig.

Kran Evo078 fra Tapwell i oksiderende messing. Er tilgjengelig i ulike overflater, blant annet krom, kobber, honey gold, matt sort, brushed nickel og black chrome.

Essence-kolleksjonen fra Grohe består av produkter i ti ulike overflater, i alt fra kjøkkenkran til badekarsarmatur og dusjbatteri. I tillegg kommer produktene med en teknologi som begrenser vannforbruket til 5,7 l/min slik at du sparer både vann og penger. På den måten kan du friske opp badet med farger samtidig som du sparer miljøet.
Les mer om Essence her

Betjeningsplater

Rektangulær eller run? Berøringsfri eller touch? På veggen foran sisternene eller over? Krom eller sort? Betjeningsplaten tilknyttet toalettet er langt mer spennende enn en knapp å trykke på. Her er et utvalg.

Her avbilder med TECESquare betjeningsplate
Geberit Duo Fresh
Geberit: Nå er det enkelt å fjerne ubehagelig lukt fra toalettet. Ved å legge strøm til innbyggingsisternen kan DuoFresh-modulen monteres bak Sigma betjeningsplaten og den vil automatisk trekke luften fra toalettskålen og rense den gjennom et kermaisk filter før luften når baderommet.
Grohe Skate Cosmopolitian
Grohe Skate Cosmopolitian med hel- og halvspyling og her vist i fargen børstet Warm Sunset.

AxorGroheMora ArmaturPurusTapwell

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).