Badet til influencer kristin.aj

Når Kristin skulle pusse opp badet ble ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ønsket var et moderne uttrykk som hun ikke skulle gå lei av. Se filmen med hele prosessen og intervjuet med Kristin.

Se film fra rehabiliteringen av badet til influencer kristin.aj. Følg også @rorkjop på Instagram
Badet ble utført av rørkjøp-bedrift Romerike bad og alle produktene er fra Rørkjøps leverandører.

I huset hos influenser og økonom Kristin Austad Johansen på Jesseheim er det meste av interiøret på stell. Hun viser også frem boligen sin på Instagram-kontoen @kristin.aj for over 50 000 følgere, sammen med en masse gode tips til oppussing og interiørvalg.

Dusjdørene, som er måltilpasset, heter Trac 20 Plus fra INR. Produktene på dette badet kan bestilles av alle Rørkjøps rørleggerbedrifter. Resten av produktene finner du nedenfor.

Eneboligen ble bygget i år 2000, men i de opprinnelige planene fantes det ikke dusjmulighet i baderommet i 2. etasje. Badet hadde derimot et tofagsvindu, takvindu, smårutete fliser på gulv og vegg, og et plasskrevende hjørnebadekar. Dusjen ble i siste liten plassert i en nisje like ved døren.

Ny planløsning

Etter 19 år var tiden moden for en oppgradering, og Kristin fant fort ut at for å få det badet hun ønsket seg, var det nødvendig å bygge om baderommet totalt.

BAD MED UTSIKT: Alle kraner er i matt, sort utførelse, og badekaret er dypt og smalt og plassert under takvinduene. Med lyst skråtak og lysegrå vegger vil badet stå seg godt. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

– Nå har vi endret planløsningen, som aldri var optimal. Vi har satt inn ytterligere ett takvindu i skråtaket, og halvert størrelsen på det store vinduet. Det gjorde at vi kunne flytte på dusjen, sier hun.

– Det flommer av deilig lys i baderommet nå. Det oppleves som et lyst rom, og det ekstra takvinduet gjør at rommet føles mer åpent.

Tok hele jobben

Hun valgte en lokal rørlegger med lang erfaring og nødvendig kompetanse. Romerike bad, som inngår i den landsomfattende kjeden Rørkjøp, tok ansvar for hele rehabiliteringen og samordnet alle håndverksgrupper – elektrikere, rørleggere, flisleggere og tømrere – og bygget badet etter våtromsnormen.

HELE JOBBEN: Romerike bad, som inngår i Rørkjøp-kjeden tok hele jobben – fra riving til innredning av det nye badet. Det er valgt skjult røropplegg, med blandebatterier som er bygget inn i veggene.

– Etter en befaring med Romerike Bad, ga planløsningen seg selv. Vi startet med å avklare arealbruk, farger og fliser. Da falt også innredning, kraner, sanitær og belysning på plass. Nå har vi fått spa-følelsen som vi var ute etter, sier hun.

DUSJER I LUKSUS: Etter nøye overveielse valgte huseieren store fliser. Dusjen er like bred som en flis, og dusjveggen går helt opp til taket. I ytterveggen er det bygget en praktisk nisje for oppbevaring av remedier familien trenger.

God partner

Den interiørinteresserte huseieren hadde mange idéer og tanker om drømmebadet, og fikk god hjelp fra Romerike Bad, som er en av Rørkjøps 400 rørleggerbedrifter i Norge.

GOD BENKEPLASS: Den store benkeplaten brukes både til oppbevaring av ting, og for dekorasjoner.

– Det er så utrolig mange valg du skal ta på et bad. Hos Romerike Bad fant vi en solid og god partner, og fikk alle produktene vi ville ha fra ett og samme sted, sier hun.

Kvalitet varer

Teknologien og produktutviklingen har tatt store skritt siden det opprinnelige badet ble bygd. Nå valgte huseieren skjult røropplegg, flislagt rennesluk, og en praktisk nisje i dusjen for oppbevaring av sjampoflasker. Nisjen har også integrert LED-lys. Istedenfor å bruke hjørnelister i flislagte ytterhjørner, er kantene fuget og pent avrundet.

SATS PÅ SLUKEN: Takdusjer gir en deilig spa-følelse. Samtidig kommer det store mengder vann fra den, og krever et sluk som tar unna deretter. Her har huseieren valgt et rennesluk med flislagt slukrist og en vannlås som er enkel å rengjøre.

Servantskapet har brede skuffer med smart innredning, innlagt lys og stikkontakter. Istedenfor to servanter, valgte Kristin én servant med stor benkeplate som gir god plass til oppbevaring og dekorasjoner. Også det runde speilet har integrert lys.

– God belysning som kan dimmes er utrolig viktig for den rette spa-følelsen! Vi ønsket et bad som skal vare i minst 20 år fremover. Det krever god varighet og kvalitet i både materialer og håndverk, avslutter Kristin.

Tilbehør til badet fra Möve

Håndklær og badekåper fra Möve

Vakinme Björktuva

Her er produktene som ble installert på badet til Kristin:

Ønsker du mer inspirasjon så finner du det i Rørkjøp-katalogen.

INRTapwell

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).