Bare må ha det – på badet

Rørkjøp har et stort, spennende og variert utvalg av trendprodukter som tilbehør til badet. Bare sjekk her!  

Marmordrømmer

Baderomsett med tannglass, såpedispenser og såpeskål – akkurat så tungt og trendy som marmor skal være. Merk deg navnet Marble Stone. Link til marmordrømmene finner du her. 

Store, myke baderomshåndklær og deilig badekåpe

Når det kommer til håndklær er det to ting som er ekstremt viktig. 1) De skal være store og 2) De skal være myke. Hvis de i tillegg ser bra ut, så har du en match. Disse heter Eden og oppfyller alle kriterier for perfekte baderomshåndklær.

Finnes det noe bedre etter et varmt bad når man har tørket seg med et deilig håndkle, å krype inn i en like myk og deilig badekåpe. Sjekk ut denne fra Eden. Link til de herlige håndklærne og badekåpen finner du her.

Badet er totalrenovert av Rørkjøp-bedriften Vinderen Rør.

Flyttbar håndklestige og deilig gulvmatte

Håndkleoppheng som hviler mot veggen uten fast montering. Kjempesmart, så kan du flytte rundt på det slik at du kan variere stylingen. Link til stigen finner du her.

Baderomsgulv er ofte glatte, særlig hvis du er fuktig på føttene. Gulvmatte med antiskli-funksjon er derfor en no brainer på badegulvet. God og trygg å trå på – for både liten og stor. Fine er de også. 

Badet er totalrenovert av Rørkjøp-bedriften Vinderen Rør.

Hygieneprodukter som oser av kvalitet

Vakinme-serien består av såper og kremer produsert av økologiske råvarer.  Alt er parabenfritt, silikonfritt og PEG-fritt. Det er ingen syntetiske tilsetningsstoffer i produktene fra Vakinme og de allerede blitt en stor favoritt. 

MöveSPA-produkterTilbehør

Behov for rørlegger?

Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet.

Nettbutikk

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Vår nettbutikk viser et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter.

Kundeservice

Spørsmål eller mer informasjon? Vår kundeservice har åpent mandag til fredag kl. 08-16 (Sommertid: 09.00-14.30).