Tilbehør badekar

128 produkter

Et badekar er ikke bare badekaret! Avhengig av utførelsen kan det bestå av en rekke bestanddeler.

Et badekar uten rør kan fort bli en traurig opplevelse. Og når du har rør, vil du - eller rørleggeren - trenge ulike rørdeler. Enten det er behov for badekaralbu, av- og overløp-sett eller monteringsanordninger har vi det du trenger!

Sluken er også en viktig del av systemet som gjør badeopplevelsen optima. Vi fører propper, festemateriell, kjeder, ventilsete og tetningsring og ellers alt du måtte behøve for å holde og slippe vannet slik du behøver.

En annen type tilbehør til badekar er føtter. Har du lyst å gi badekaret et romersk tilsnitt og føle deg som en keiser eller keiserinne, eller har du behov for å holde en lavere profil enn den stormannsgale eieren som bodde der før deg? Vi har både løveføtter og mer ordinære føtter for å holde enhver personlighet i balanse under badeseansen!

Trenger du frontpanel, eller har behov for å skifte ut det gamle? Ta en kikk på vårt utvalg av dette tilbehøret for ditt badekar. Vi har en rekke utførelser og modeller å velge mellom! Vi har også emaljelakk om det er riper eller misfarginger som behøver å utbedres.

Uansett hva du er ute etter, og uavhengig av om det er ønske om fornyelse eller deler som har gått i stykker, har vi det du trenger av tilbehør til badekar.