Utendørs-velvære året rundt

Hjemme hos Marit og William i Møre og Romsdal er det badesesong hele året.

 

Forleng utesesongen med et utespa fra VikingBad

 

Vinden virvler høstgule blader bortover terrassen. På den sorte kveldshimmelen henger stjernene som spot-lights i taket. Luften er kald. Men midt på terrassen, med blikkene vendt utover havet, ligger Marit Storvik Folland og nyter kveldstimene i sitt private ute-spa. 

 

Ønsket det lenge
- Jeg hadde ønsket meg det lenge. Og etter en forferdelig dårlig sommer, er det en trøst å tenke på at vi nå kan bade resten av året ute, sier Marit. Ute-spaet sto ferdig i juli. Naboene hadde snakket om å få det lenge, men hun kom dem i forkjøpet. Møkkalei av vind og kulde i det som skulle være en sommer, gjorde avgjørelsen lett for den lille familien på tre. Koselige kvelder på verandaen etter at ett-åringen er i seng, bevarer romantikken i hverdagen. 

 

Ville ha rundt kar
- Jeg bestemte meg for ute-spa fra VikingBad siden det var et rundt og rimelig kar. Dessuten har vi bare gode erfaringer derfra, med en veldig god service, sier Marit. Nå kan hun nesten ikke vente til kulda setter inn for fullt, og hun kan ligge ute og nyte varmen fra spaet mens vinden kan bare blåse så mye den vil rundt henne. På hektiske dager er det ekstra godt å avslutte dagen eller kvelden med et varmt bad i frisk luft. - Det danker ut TV, sier Marit.

 

Ikke kalde føtter
Da de anla spaet var de bevisste på at det skulle stå nærme inngangen slik at de ikke måtte gå langt og fryse på seg kalde føtter på frostbelagte dager. Hun tror også at det kunne blitt mindre brukt om det ble langt å gå til. Og utsikten var også et viktig element for den perfekte følelsen av velvære. - Skikkelig luksus, sier Marit.

 

 

Masse likes
Hun har fått enorm respons på Instagram etter at hun postet bilder av den nye spa-terrassen. Over 2000 likes og flere som var interessert i å lage det samme. VikingBad har også merket pågangen fra folk som ønsker Viking ll.

 

Å lage plass til et ute-spa kan du gjøre veldig enkelt. Bare husk på å ha en grunnflate som tåler vekta. Det er enkelt å vedlikeholde med gode pleiemidler, som følger med utespaet. For å beskytte badevannet, legger du over et isolert og låsbart lokk, som også følger med. 

UteSpa fra VikingBad bestilles & monteres hos din lokale Rørkjøp-rørlegger. Finn din rørlegger her. Har du spørsmål? Vår dyktige kundeservice hjelper deg gjerne, ring  66 77 53 54 eller send en e-post til: [email protected]

Les hele Vikingbads inspirasjonsmagasin her

Kundeservice: 66 77 53 54