Pusse opp badet | Rørkjøp

Skal du pusse opp badet? Rørkjøp har mer enn 40 anerkjente merkevarer samlet i én nettbutikk, alle produktene er testet av rørleggere. Finn din lokale rørlegger i dag.

Skal du pusse opp badet?

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede som har rørleggerbedrifter representert i alle landets fylker. Våre rørleggere kan bistå deg i hele eller deler av oppussingsprosessen, og hjelper deg med alt fra montering av møbler til totalrenovering av bad, varmeinstallasjoner og innbydende interiørløsninger.


Dette må du tenke på når badet skal oppgraderes
Å pusse opp badet er et stort prosjekt, og naturlig nok noe mange kvier seg for. Planlegger du godt på forhånd trenger ikke prosjektet bli så overveldende som du kanskje tror. Ethvert oppussingsprosjekt starter med kartlegging, og når det gjelder baderom bør en faglært rørlegger komme på befaring i god tid før oppussingen er planlagt gjennomført. En god rørlegger kan bistå med alt fra planlegging til produkter og montering, og hjelper deg med å komme i gang. Sammen finner dere den beste løsningen for deg og ditt nye bad.


Nytt bad
Dersom du skal pusse opp badet, bør du også vurdere pris opp mot nytteverdi. VVS-produkter skal vare lenge og rørsystemer gjerne opp mot 30 år. Derfor er det viktig å investere i produkter av høy kvalitet og arbeid utført av profesjonelle fagfolk. Billige produkter og mangel på kompetanse kan fort føre til dyre vannskader. Å benytte seg av et godkjent rørleggerfirma gir mer enn trygghet, det bidrar også i stor grad til at du ikke havner på den dystre vannskadestatistikken.


Vi har rørleggerne som gir deg trygghet, og produktene som sikrer kvalitet 
Rørkjøp tilbyr produkter av høy kvalitet som har blitt kvalitetstestet av våre rørleggere. Vi har mer enn 40 anerkjente merkevarer samlet i én nettbutikk. Vår nettbutikk viser et utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si at vi kan skaffe deg det meste.


Høres dette ut som noe for deg? Finn din nærmeste rørleggerbedrift her eller send oss en forespørsel.


Badet avbildet er utført av Rørkjøp-medlem VV Teknikk.

Kundeservice: 66 77 53 54