Nyhet - Opplev vannets vitalitet hjemme!

Med Axor Starck V kan vi oppleve hvor levende vannet er. En kraftig vannvirvel fremhever den helt spesielle vitaliteten i naturen. Ved hjelp av en glasstut som er åpen øverst, kan vi i vårt eget hjem oppleve naturelementet vann så intenst som aldri før. Få en liten intro av servantkranen i videoen under. 

 "Axor Starck V er en revolusjon, et minimum, noe helt gjennomsiktig, som omgir en virvel, som omgir dette naturens under," sier designer Philippe Starck om grunntanken bak sine minimalistiske designprosjekter. En tut av gjennomsiktig krystallglass slik at man ser hvordan virvelen danser. En organisk-skulpturell form som gjør at vannvirvelen kan utfolde seg fritt. (finn produktet i nettbutikken her)

"Synd at vi ikke har kunnet se vannet i armaturet tidligere," kommenterer Klaus Grohe, sønn av grunnleggeren av Hansgrohe, om utgangspunktet for utviklingen av det nye produktet. Lidenskapen for vann danner grunnlaget for Axor Starck V. Stråleforskerne til Hansgrohe og Axor drev forskning og utvikling helt til de lyktes i å visualisere dette virvelprinsippet i et eksklusiv armatur.

I tillegg til estetikken utmerker Axor Starck V seg ved sin funksjonalitet: Takket vær Easy-Click-In og Safety-Stop-funksjonen kan glasstuten for eksempel enkelt skilles fra sokkelen og rengjøres – også uten at armaturet må stenges. Materialet er valgt ut med samme omhu: Krystallglass er et kvalitetsmateriale som ikke lar seg påvirke, og derfor er det også enkelt å rengjøre i oppvaskmaskinen.

I tillegg til variantene i krom og høyglanshvit har Axor Manufaktur ytterligere 15 eksklusive overflater, f.eks. børstet nikkel eller sort krom til sokkelen, samt fasett- eller diamantslipte tuter.

Hvilke typer servanter passer Axor Starck V med? 

Axor starck V er ideel for nesten alle servanttyper. Servantkranen er testet med bestselgende servanter fra ledende produsenter i en spesialutvikled test for å sikre bruk og komfort. Kranen går i perfekt kombinajson med de mest kjente servanttypene, som du kan lese mer detaljert om her.

 

Kjøp Axor Starck V her.

Se mer fra vårt Axor-sortiment her.