Holder hjulene igang: – Vi følger alle retningslinjer

Knut Morten Haug i Allservice Solør er én av mange lokale håndverkere som fortsatt jobber.

Flere nye rutiner

Den lokale rørleggerbedriften holder definitivt hjula i gang, og tar alle forhåndsregler for å unngå smittespredning. Blant annet ved å utvise god håndhygiene, godt renhold av verktøy og biler, og at rørleggerne unngår å håndhilse når de er ute på oppdrag.

– For å kunne ta vare på våre kunder, våre rørleggere og vise hensyn til risikogrupper har det helt fra starten av koronautbruddet vært helt naturlig for oss å følge alle retningslinjer fra Folkehelseinstituttet. Det er også naturlig at rørleggerne holder avstand til kundene, og kunder blir bedt om å oppholde seg i andre rom enn der rørleggerne jobber, sier Haug. 

Haug oppfordrer folk som har økonomisk mulighet til det, å hjelpe lokale bedrifter ved å bestille arbeid nå.


– Har du noe som trengs å fikses, som for eksempel en vask som lekker, så kan det nå være et fornuftig tidspunkt å gjøre dette på. Det vil bidra til å holde samfunnet i gang og holde liv i lokale bedrifter som oss. Å sørge for aktivitet innenfor det som er mulig er veldig viktig nå, sier han.


Artikkelen er hentet fra ISolør.no

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland oppfordrer folk til å bruke lokale håndverkere, og holde hjula i gang. Knut Morten Haug i Allservice Solør er én av mange lokale håndverkere som fortsatt jobber. 


Korona-krisen rammer alle bransjer, og folk er redd både for å bruke penger og å ha kontakt med folk i frykt for smitte. På pressekonferansen 25. mars understrekte justis- og beredskapsminister Monica Mæland at det er viktig at alle tar nødvendige forholdsregler til en normal hverdag er tilbake, men at det i mellomtiden er viktig at de som kan holder hjulene i gang.


– Det er en utfordrende periode for alle, men det betyr mye at vår justis- og beredskapsminister nå oppfordrer folk til å holde hjulene i gang og støtte opp om lokale bedrifter, sier Knut Morten Haug hos Allservice Solør AS.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true
Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54