Ga bort nytt bad til sønn og svigerdatter

Anne Cathrine Tørnkvist Nygård meldte på sin sønn og svigerdatter på Rørkjøps konkurranse og vant et nytt bad til en verdi av 250 000 kroner. – Det var så overveldende å vinne, sier hun. – Jeg trodde ikke det var sant når de ringte fra Rørkjøp, men nå som sjokket har lagt seg gleder jeg meg til å overraske familien med drømmebadet i julegave!

Anne Cathrine fra Dokka oppdaget konkurransen ”Vinn et bad til deg selv eller en venn til jul” på Rørkjøps Facebook-side og slo til.

Det er noen uker siden påmelding, og hun trodde noen tullet da telefonen fra Rørkjøp kom: «Gratulerer! Du har vunnet et bad til en verdi av 250 000 kroner!».

– Jeg ble helt tatt på senga. Et bad til en kvart million kroner! Jeg tror det ikke helt enda, sier Anne Cathrine.

Gir premien til sønn og svigerdatter

Selv behøver ikke Anne Cathrines baderom oppussing, men sønnen Thomas Tørnkvist og samboer Line Jeanette Frodahl, begge midt i 20-årene, er i etableringsfasen. Derfor nominerte mor dem som premievinnere under påmeldingen.

Og nå, tett opp mot jul, kunne den generøse moren gi nyheten til sønn og svigerdatter om den verdifulle gaven.

– De har kjøpt et hus på Dokka som er en del år gammelt. Dusjkabinettet er litt lite og slitt. Boblebadet funger ikke og må fjernes. Det nye badet blir nok stjernen i huset etter oppussing, tror hun.

Samboerparet er lykkelige over å at de får et splitter nytt bad fra Rørkjøp uten å måtte betale en krone.

– De fikk sjokk og ble veldig glade. Det betyr mye å få pusset opp badet da de ikke har råd til det selv. I hvert fall ikke med så mye oppussing som de nå får i premie! Baderommet er som oftest dyrt å pusse opp. Nå får de bygget nytt bad av rørleggere fra Rørkjøp-kjeden og det sikrer jo god kvalitet, sier hun.

Baderomsprodukter fra kjente merkevarer

– Badet de har i dag gir rom for store endringer, sier Anne Cathrine som gleder seg til å komme på besøk når det nye badet er på plass.

For mor er følelsene mange.

– Dette er en helt enestående premie fra Rørkjøp. Jeg har aldri hatt særlig vinnerlykke. Nå kan jeg gi bort et nytt bad med kjente produkter fra blant annet Duravit, Hans Grohe og Alterna! Hvis det er sant da! Dette blir årets julegave, men de får vel en liten ekstra ting. Kanskje konfekt, ler hun.

Rørkjøp kommer til å følge oppussingen av badet på sosiale medier og rorkjop.no:

www.rorkjop.no 

Instagram
Facebook


Rørkjøp kommer til å ha flere "Vinn et bad" og andre konkurranser fremover. Følg med på Facebook, Instagram og rorkjop.no!

 

Har du behov for rørlegger? Finn rørlegger i ditt nærområde her.

Har du behov for baderomsprodukter? ww.rorkjop.no 

 

 

Thomas Tørnkvist (t.v. )og Line Jeanette Frodahl får drømmebadet fra Rørkjøp. Her representert ved teknisk fagsjef i Rørkjøp, Espen Engmann. Anne Cathrine Tørnkvist Nygård klarte ikke tro på de som ringte fra Rørkjøp da de sa hun hadde vunnet et bad til en verdi av 250 000 kroner. – Årets julegave, sier hun om premien.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true
Kundeservice: 66 77 53 54