Fornye badet? Da bør du gå for bolleservant

Servanter laget av porselen har et tynt lag med microsement på overflaten. De kan produseres i mange forskjellige farger og tilpasses ulike og unike stiler.

Så, hva er «inn», egentlig?
Vi starter i Spania med et merke som heter Bathco, dette er en produsent som har vært tidlig ute med trender og nye ideer, og i år lanserer den microsement og aluminiumsservanter.  Det som er spennende med disse produktene, er at Bathco tar opp den hippe, sorte trenden:

Så når du tenker på å renovere badet ditt, skaper du ikke bare et praktisk baderom, du lager et sted hvor du kan komme deg unna, koble av og være deg selv. Hvert aspekt og hver komponent må komme sammen om dette målet samtidig som de fyller de praktiske behovene for baderommet.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Servanter av microsement (laget av porselen) har et tynt lag med microsement på overflaten. Microsement kan produseres i mange forskjellige farger og derfor tilpasses din unike stil på baderommet, stramt som elegant, romantisk og rustikk. Bare fantasien setter grenser.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Bolleservanter i aluminium har også blitt en populær deltaker i markedet. Og da er det verdt å nevne at bestselgeren, Denia, som har en rustikk sort/brun overflate, gjør seg godt. 
Noja, som er en variant av det gamle vaskekaret, er også blant bolleservantene som er blitt svært populære blant interiørentusiastene; på utsiden kan du velge mellom fargene rosegull, koksgrå eller sølv.

Servanter i aluminium er enkle å vedlikeholde og trenger ingen ekstra behandling av overflaten, noe som gjør at de passer inn i alle typer miljøer. Servanter i microsement og andre typer har behov for årlig behandling av overflaten, det vil derfor alltid være enklere med rengjøring og vedlikehold av servanter i porselen og aluminium. Dette er også noe å tenke på når du velger servant, og kanskje også noe av grunnen til at aluminium har blitt veldig godt mottatt.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Hvilke produkter anbefaler Korsbakken?

Bolleservantene i aluminium er de som står øverst på listen. De er enkle å vedlikeholde samtidig som du kan være kreativ i uttrykket av baderommet da bolleservantene kommer i flere farger. Enda et pluss er at de har hyggelig pris. Designmessig har porselenet i bolleservanter blitt mye tynnere i løpet av de siste par årene, noe som gir et mye mer delikat inntrykk på baderommet. Hvis du skulle være ute etter en vanlig, hvit servant, så anbefales det å titte på servantene i tynt porselen. De finnes i alle størrelser og fasonger.

Hva har Korsbakken som konkurrentene ikke har?

Korsbakken jobber for å ha den største bredden innen bolleservanter og små servanter til alle toalettrom. Korsbakken har i mange år hatt et samarbeid med Bathco, som er en kreativ og innovativ produsent. Dette har selvfølgelig gjort at Korsbakken hvert eneste år kan lansere spennende nyheter for deg!

Målet til Korsbakken og markedskoordinator Lene Kroken er klart.

«Vi skal ha alle servantene i katalogen vår på lager i Norge.»

Korsbakken er også kjent med at mange av oss ofte ikke klarer å bestemme oss for produktene før helt på slutten av oppussingen.

Skeptisk til bolleservanten?

Du er ikke alene; mange har vært skeptisk til bolleservanter og vannsøl, men når man kjøper en servantkran med ekstra lang tut, vil ikke dette være noe problem. Ikke glem at det er en selvfølge at rørleggeren som monterer kranen må sørge for at kranen rekker godt over servanten, for det handler jo om at man skal ha plass til hendene.

«Dessverre opplever vi at kranhullet noen ganger kan være plassert altfor lang vekk fra servanten», forteller Lene Kroken.

Det er derfor lurt å se hvordan kranen kommer over selve servanten før man lager hull til kranen i benken.

Høyden på servanten har også en innvirkning på hvilken kran du skal velge, så det er alltid fornuftig å spørre en fagmann området. De har erfaring med emnet og kan anbefale produkter, slik at du kan bli mest mulig fornøyd med din nye bolleservant.

Behov for produkter? Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt
Behov for rørlegger? Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 
Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54