Plukk plast/Vinn et bad finalistene er trukket!

I konkurransen "Plukk plast og Vinn et bad", mottok vi mange gode bilder av plastplukking i naturen. Juryen har nå gått igjennom alle bildene og 5 deltakere har blitt trukket ut til å være med i finalerunden for å vinne et bad til en verdi av 270 000 kroner! 

Vi i Rørkjøp-kjeden er opptatt av miljøet og et kriterium for deltakelse i konkurransen "Vinn et bad" var denne gangen at deltakerne sendte inn ett bilde som viste at man plukket plast. Mengden på plasten var ikke avgjørende for om man gikk til finalen. Men kreative påfunn for å fjerne uønsket plast i naturen og og at man gjorde en innsats for miljøet setter vi pris på!

Finalistene ble trukket 12.06.2018 og vinner kåres gjennom avstemning på Facebook 20.06.2018.

Etter at de ble trukket ut som finalister til konkurransen, sendte finalistene inn bilder av sine baderom for avstemning i sosiale medier. Den som SAMLET får flest stemmer (for plast-bilde og innsendt baderomsbilde) vinner bad og renovering. Vinneren kåres ved å motta stemmer på bildene de har innlevert av at de har plukket plast og baderommet de ønsket pusset opp. Det vil si det er SUMMEN av stemmene for begge bildene som avgjør hvem som vinner.

Følg konkurransen på Facebook @rorkjop

Se bilder fra noen av deltakerne på Instagram #plukkplastvinnetbad

 

Litt informasjon om konkurransekriterier

En forutsetning for å kunne vinne premien, er at vinneren undertegner en kontrakt med Rørkjøp.
Kontrakten vil blant annet inneholde bestemmelser om at:

- Gevinsten på 270 000 kroner skal dekke både rørleggertimer og materialer

- Vinneren plikter å benytte vvs-produkter fra leverandørene Laufen, Duravit, Hansgrohe eller Alterna
Produktene plukkes fra rorkjop.no

- Fliser fra NorFloor (verdi 20. 000 kroner) plukkes ut etter eget ønske i butikk.

- Rørleggerarbeidet utføres av en Rørkjøp-bedrift. Rørkjøp vil tilordne jobben til en lokal bedrift som er medlem av Rørkjøpkjeden (avhengig av hvor i Norge vinneren bor, vi har rørleggere i hele landet).

- Vinneren er innforstått med at premien er skattepliktig jf. Skatteloven § 5-50, må vinneren påregne å betale skatt av gevinstbeløpet.

- Premien er personlig og kan ikke overdras til andre

- Vinneren må selv bekoste utbedringskostnader knyttet til skjulte feil og mangler som oppdages under byggeprosessen, f.eks sopp og råte, for svakt stenderverk, etc.

Vinneren kan selv være med å sette sitt personlige preg på badet innenfor premiens ramme. Men dersom han/hun ønsker å oppgradere badet, kan dette skje etter nærmere avtale med Rørkjøp. Vinneren er da innforstått med at han/hun selv må bekoste disse merkostnader og at slikt merarbeid (timer og materiell) kun kan kjøpes av Rørkjøp.

Arbeidet utføres av en av Rørkjøps autoriserte rørleggerbedrifter. Sammen gjør dere en befaring og blir enige om hvilken løsning og hvilke produkter som egner seg best for ditt baderom. Du bestemmer selv hvordan drømmebadet ditt skal se ut.


 Takk til Brødrene Dahl som sponser konkurransen og NorFloor som sponsor av flisene!

 

Vi ønsker alle finalistene lykke til!

Behov for produkter? Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt
Behov for rørlegger? Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 
Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54