Nyhet - harmoni mellom hjerte og forstand

Unik design og smart bruk av vann - Axor Starck Organic skaper harmoni mellom design, teknologi, og økonomi. Den unike, organisk-minimalistiske designen er signert Philippe Starck. Ikke minst, designen er harmonisk integrert i ulike baderomsmiljøer, slik at det skal passe DITT bad. 

Axor Starck Organic – Så herlig kan vann føles

Med en vannstråle som aldri har vært så bred, får vi en unik og god opplevelse av vann. På samme måte som med en god dusj, dannes det vannperler over store deler av huden – med et utrolig lavt vannforbruk. Uten å gå på kompromiss med hverken funksjonalitet eller vannopplevelse. 90 stråledyser danner den ytterst effektive dusjstrålen. Den likner en luksusdusj for hendene og er spesielt funksjonell fordi den fukter store overflater på huden.

 
Axor Starck Organic togreps servantarmatur

 

Organisk-minimalistisk design


Axor Starck Organic er det neste trinnet i utviklingen av kraner: Til forskjell fra den klassiske ettgrepskranen som styrer mengde og temperatur samtidig, har denne nye togrepskranen separat betjening – og gir et ergonomisk bevegelsesmønster.

Formen, som er inspirert av naturen, er samtidig kraftfullt og skulpturelt. Noe setter preg på badet. Akkurat som naturen klarer seg med et minimum, slik har også Philippe Starck kunstnerisk sett konsentrert seg om det vesentlige. Dermed er armaturene ribbet for alt som er unødvendig: Grepene smelter visuelt sammen med armaturkroppene og er ergonomisk utformet. De gir et harmonisk bilde i alle posisjoner og viser alltid den valgte innstillingen.

 

Axor Starck Organic togrepsarmatur
 
Axor Starck Organic togrepsarmatur
 
 
Den innovative togrepsarmaturen gjør det mulig å bruke vann på en intuitiv, ergonomisk og økonomisk måte. Med Axor Starck Organic styres vannmengde og -temperatur separat: Grepet for å skru på og av ligger i slutten av utløpet, men temperaturen reguleres i den øvre enden av armaturen. Det bidrar til ansvarsbevisst bruk av elementet vann og er ergonomisk fornuftig. 

Kranen finner du her. 
 
 

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vårt kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54