46 boenheter sto uten varme og vann. Da måtte vi trå til i disse koronatider

Rørlegger Espen Stene erfarer at mange nå er bekymret for å ta inn håndverkere i hus – helt til han forteller om forholdsreglene som tas.

– Et ødelagt varmeanlegg resulterte i at 46 boenheter sto uten varme og vann. Da vi måtte trå til i disse koronatider, sier Espen Stene i Romerike Bad AS (medlemsbedrift i Rørkjøp) som har base på Jessheim.

– Mange er nå bekymret for å ta inn håndverkere helt til jeg forteller at vi har god håndhygiene, bruker Antibac, vasker håndtak vi skal ta i, bruker engangshansker og ønsker at kunden skal oppholde seg i et annet rom eller etasje mens vi holder på, fortsetter Stene.

– Og selvfølgelig spør vi om det er smitte i deres bolig. Om det hadde vært det, ville vi sagt nei til å komme og heller utsatt oppdraget. Per i dag har ingen avbestilt oppdrag som følge av dette, forteller han.

Ingen avbestilte oppdrag

Stene viser til justis- og beredskapsminister Monica Mælands tale på Regjeringens pressekonferanse 25. mars.

– Hun var klar i sin tale når det gjelder å slippe rørleggeren inn. Hun understreker at det er viktig at alle tar nødvendige forholdsregler til en normal hverdag er tilbake, men at det i mellomtiden er viktig at de som kan holder hjulene i gang og at det er viktig at folk støtter opp om lokale bedrifter, påpeker han og legger til at bedriften tar alle forholdsregler for å forebygge smitte gjennom blant annet å utvise god håndhygiene, utføre godt renhold av verktøy og biler og at rørleggerne unngår å håndhilse når de er ute på oppdrag.

– Det er også naturlig at rørleggerne holder avstand til kundene, og kunder blir bedt om å oppholde seg i andre rom enn der rørleggerne jobber.

Convert?compress=true&rotate=exif&format=jpg&q=80&w=930&fit=crop&c=true

Merker endringer i type oppdrag
Rørleggerbedriften merker endringer i type oppdrag og henvender seg nå i større grad til private kunder.

Espen Stene oppfordrer folk som har økonomisk mulighet til det å nå hjelpe lokale bedrifter ved å bestille arbeid.

– I en vanlig situasjon har vi ofte ventelister på arbeid som skal utføres, men da større prosjekter som inkluderer mange mennesker nå blir avlyst, åpner det seg mulighet for å få utført andre oppdrag, sier Espen Stene og poengterer at dette kan være tida for å få ting fikset.

– Kanskje hytta står tom og du har arbeid der som bør utføres før sommerferien? Eller kanskje du har utfordring med vannlekkasje, defekt varmtvannstank eller tett avløp, så kan dette være et fornuftig tidspunkt å gjøre dette på. Det vil bidra til å holde samfunnet i gang og holde liv i lokale bedrifter som oss. Å sørge for aktivitet innenfor næringer der det er mulig er veldig viktig nå, avslutter han.

Artikkelen er hentet fra Romerikes blad.


Om Rørkjøp

Vi er landsdekkende rørleggerkjede som består av 420 rørleggerbedrifter. Ved å benytte rørleggerne i Rørkjøp-kjeden, er du sikret faglig kompetanse og produkter av høy kvalitet. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Se også vår nye produktkatalog med 320 sider spennende nyheter fra våre leverandører. Klikk her.

Har du behov for rørlegger?

Ta kontakt med oss så bistår vi deg i å komme i kontakt med din lokale rørlegger!

Send oss en e-post på [email protected] eller ring oss: 66 77 53 53 (8-16 mandag – fredag)

Våre rørleggere tar alle forholdsregler - det er trygt å slippe inn rørleggeren!

Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet.

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54